2777
2789

گفت آره داداشم قبلا اینجوری نبود آب میخورد به من میگفت آجی چیکار کنم آجی دلت چی میگه

بعد فقط توی دلم گفتم نکنه الان انتظار داره داداشش ازدواج کرده همینجوری باشه😐😐😐

دوروز پیش دیدم حدود ۱۵ دقیقه حرف زد

میترسم خواهرشوهرم نرم ش کنه با قربون صدقه شوهرم هرچی میشه بره با اون مشورت بگیره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن بابا ولکن اینا چرت و پرت .خوارشوهر من میگفت داداشم قبلا شبا کنار من میخوابید .توقع داشت زنشو ول کنه بره پیشش بخوابه😂

ول کن گلم .با شوهرت صمیمی و رفیق باش مطمئن باش اینجوری هیچکس نمیتونه جاتو بگیره

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

افرین به تو و شوهرت که تونستین مستقل بشید

اما اکثرا نخود تو دهنشون خیس نمیخوره کل زندگی متاهلیشون رو میدن دست خانواده خودشون حتی بعد از گذشت چند ده سال از ازدواجشون

تبریک میگم بهت

ن بابا ولکن اینا چرت و پرت .خوارشوهر من میگفت داداشم قبلا شبا کنار من میخوابید .توقع داشت زنشو ول کن ...

ای خدا

اصن شوهرم چیزی میشه باهاش صحبت میکنم حمایت ش میکنم هواشو دارم مثل دوتا رفیقیم ولی خواهرشوهرم زنگ هم بزنه قربون صدقه ش میره خرش کنه دیگه

ولی من حتما به شوهرم میگم خواهرت همچین حرفی زده

این کار زمان میبره ولی شدنیه

شما باید کاری کنی طرف مشورتش شما بشی

حرف زدن با خواهرش ب روش نیار

اگر بتونی این کار انجام بدی دیگه با خواهرش یک ساعت هم حرف بزنه مشکلی ایجاد نمیشه برات

افرین به تو و شوهرت که تونستین مستقل بشید اما اکثرا نخود تو دهنشون خیس نمیخوره کل زندگی متاهلیشون رو ...

وای من اصن خوشم نمیاد خط قرمزمه خانواده منم نظر میدن ولی همیشه میگم باید با همسرم صحبت کنم و انتظار دارم همسرمم همینطور باشه

با خواهرشوهرت رفیق شو ولی احترامم حفظ کن بعد ببین زندگیت چی میشهالبته اگه ذاتا ادم نرمالیهمن همین شی ...

رفیق بودم ولی وقتی این حرفارو میزنه ارزش نداره همون بهتر باید با شوهرم رفیق باشم

این کار زمان میبره ولی شدنیه شما باید کاری کنی طرف مشورتش شما بشی حرف زدن با خواهرش ب روش نیاراگر بت ...

اصن شوهرم هرچی میشه به من میگه چیکار کنم و اینا ولی وقتی خواهرش زنگ میزنه میترسم با قربون صدقه نرم ش کنه

رفیق بودم ولی وقتی این حرفارو میزنه ارزش نداره همون بهتر باید با شوهرم رفیق باشم

اون که صد در صد اول باید رفیق شوهرت باشی

ولی اکثر مردا وقتی میبینن خونوادشون رو دوست خودت میدونی بهت بیشتر علاقه پیدا میکنن و نزدیک میشن

ای خدا اصن شوهرم چیزی میشه باهاش صحبت میکنم حمایت ش میکنم هواشو دارم مثل دوتا رفیقیم ولی خواهرشوهرم ...

ببین اینکه خواهر برادر تو مجردی انقد صمیمی باشن عجیب نیست .چیز خاصی هم نگفته .گارد نگیر .تازه حرف ببری بیاری شوهر فک میکنه میخوای فتنه بپا کنی . حالا فردا بگی مثلا نریم خونه پدرت یا خواهرت میگه اهاااا تو هنو سر اون حرف شکاری،خواهرم بنده خدا منظوری نداشت و چیزی تو دلش نیست و این حرفا .سیاست داشته باش دختر .همه چیو ک نباید گفت

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️