2777
2789

دوروبرم شلخته و کثیف سینک ظرفشویی پر از ظرف نشسته اعصابم خراب میشه ولی انگار نه انگار اصلا نمیرم تمیز کنم 😔 نمیدونم چم شده خودمم خوشم نمیاد از این وضعیت دوست دارم خونم همیشه برق بزنه از تمیزی.. یکی سرزده بیاد آبروم میره چیکار کنم چرا اینطوری شدم 😭

برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید منم برای شما صلوات میفرستم ❤️❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افسرده ای؟

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

افسرده ای؟

نمیدونم اصلا دوست ندارم از خونم بیرون برم حس گشت و گذار ندارم حتی از عروسی رفتن و تفریح رفتن بدم میاد 😔

کاش یه درصد از بیخیالی تو رو من داشتم 😔 بعد من یکسره دستمال بدست

نمیدونم اصلا دوست ندارم از خونم بیرون برم حس گشت و گذار ندارم حتی از عروسی رفتن و تفریح رفتن بدم میاد 😔

افسردگی داری

دقیقا حال من... مدتیه این مدل شدم.. شوهرم هرازچندگاهی بهم میتوپه ولی نهایت دوروز خوبم باز مثل روز اول.. البته خودش خیلی توماجرای احوال من مقصره.. هیچ کاری رو نمیبینه.. تنییز کنم بشورم بهترین غذا بهترین کیک و دسر... بعد خونه مردم به به وچه چه میکنه.. بهش میگم منم درست کردم میگه نه این یه چیز دیگه ست.. شوهرم منو ترکوند

دقیقا حال من... مدتیه این مدل شدم.. شوهرم هرازچندگاهی بهم میتوپه ولی نهایت دوروز خوبم باز مثل روز او ...

من شوهرم خیلی به حجاب من گیر میده در حدی که کلافه میشم وقتی بیرون میریم هی چشمش سمت منه مبادا چادرم عقب بره شلوارم دیده بشه یا یقه ام باز باشه هی من عاشقانه رفتار میکنم هی اون نگاهش به سمت منه که حجاب خراب نشه هی میوتپه بهم میگه پات دیده نشه انگار که پام لخته شلوار گشاد و مانتوی بلند..

من شوهرم خیلی به حجاب من گیر میده در حدی که کلافه میشم وقتی بیرون میریم هی چشمش سمت منه مبادا چادرم ...

شوهرمنم روحجاب گیره.. ولی من خودم محجبه ام گیر اون سرچیه نمیدونم. امروز شیش صبح پاشدم نماز خوندم از بعد نماز دوا وجرو بحث داشتیم تا ظهر.. سرچرت وپرتا وتوهمات ذهن بیمارش.. خودش بالای ده باربهم خیانت کرده چندوقته گیر داداه بهم با شوهرخواهرت ریختی روهم.. اینقدر کلافه ام از دستش دست پیش میگیره پس نیوفته

شوهرمنم روحجاب گیره.. ولی من خودم محجبه ام گیر اون سرچیه نمیدونم. امروز شیش صبح پاشدم نماز خوندم از ...

منم حجاب دارم خیلی هم دوست دارم ولی گیر میده خیلی اذیتم میکنه بقیه چیزها خدارو شکر خوبه ولی همین گیر دادنش کابوس منه