2777
2789
عنوان

وسط یه منجلاب گیر کردم

89 بازدید | 9 پست

سه سال با پسری بودم در ارتباط که گیر گذشتش بود

خانوادش و خانواده یه دختر دیگه باعث شدن گیر بیوفته ( کسی رو براش در نظر دارن سالهاست)

در واقع مسخره دستش شده بودم

مدام رفتم باز برگشت ، خیلی وقتا اصلا نمیخواستم حرفم بزنیم چون سایه اون دختر بود همیشه حتی همو دیدیم

این سری برگشته اما اون دخترو از همه جا بلاک کرده

و من ناراحتم ، من دیشب بهش گفتم دیگه مثل قبل نمیشم

الان ناراحتم که اون دختر دلش شکسته

چون خودم خواهر دارم میبینم چه سخته

میگه اصلا ربطی به تو نداره به تو چیکار داره که تو ناراحتی برای اون اما من حالم بده. کاش بهم برسن من میتوتم با ناراحتی کنار بیام ولی با احساس گناه نه. ( با پسره نیستم برگشته اما من نمقخوام برگردم چون فکز میکنم بخاطر من دختره رو بلاک کرده) چیکار کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو ی فرشته ای

مسخرم میکنی؟ فرشته چی هستم ادم بیشعوری هستم

همون سال اول نباید گول میخوردم حالا که خوردم نباید میذاشتم به سال سوم بکشه کع بخاطر من اون دختر بیچاره رو بلاک کنه

بهش پیام دادم لطفا برو از دلش در بیار و انبلاکش کن

حالم از خودم بهم میخوره

مسخرم میکنی؟ فرشته چی هستم ادم بیشعوری هستمهمون سال اول نباید گول میخوردم حالا که خوردم نباید میذاشت ...

وا مسخرع چیع

آخه من دیدم خیلیا بخاطر اینکه به عشقشون برسن زدن یک دختر بی گناهو نابود کردن ولی وقتی دیدم تو اینطوری ب فکر اونم هستی خشم اومد

وا مسخرع چیع آخه من دیدم خیلیا بخاطر اینکه به عشقشون برسن زدن یک دختر بی گناهو نابود کردن ولی وقتی د ...

بخدا من حاضرم همین الان بهم برسن

وجدانم حداقل راحته

غصه عشق عاذی میشه برام