2777
2789
عنوان

این قیمت ها تو اینستا چی میگه با خودشون چی فکر کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 34 پست

به هر حال همون ۵تا مشتری مایه دار هم ممکنه یکیشون با دیدن پیج اون طرف جذب تبلیغش بشه و از اون بخره

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چون بدبختن مگه کبکیم سرمون تو برف باشه که فکر کنیم ما عالی هستیمبدبختیم حقیقتو باید پذیرفت

فاصله طبقاتی تو ایران داره از هند هم بدتر میشه

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘
فاصله طبقاتی تو ایران داره از هند هم بدتر میشه

چون حقمونه

به نگاه به سایت بنداز بگیم پول نداریم میگن خدا گفته قناعت کنید تقصیر امریکاس

آن چه میبینی نیمی از من است؛🌜نیم دیگر را باید حس کرد نه قضاوت🌱

بهترین راه اینه اینستا نری یا پاک کنی برای آرامش خودت من که خیلی وقته نمیرم

وقتی میری توش تو انگار تو یک دنیای دیگه زندگی میکنیم اونا تو یک دنیای دیگه میخوان زندگی هاتون رو تو چشمت کنن

خب به چه قیمتی عزیزم

به قیمت افسردگی وحس بدبختی که به دیگران میدن

پول دربیارن؟

خب البته چه سوالیه

اینا اسمشون افراد متمدنه روشنفکر و..هست دیگه

فقط کاش بدونم تمدن رو در چی میبینن

به کلاه سر هموطنان خودشون گذاشتن...

همینا باعث گرونی و بعدم افسردگی و ناامیدی مردم میشن باعث میشن طرف از داشته هاش لذت نبره

اره وافعا نیمدونن اون طرف که داره 800 میلیون چول کیف میده جد و ابادش میلیاردرن ولی چون قدیما فضای مجازی نبوده مردم نمیدونستن

حالا شاید اونا خیلی گنده میکنن و بلوف میزنن ولی خب یکی پول داره چیکارش کنه ؟ من خودم ساعتم کوارتزه 2 ...

خب همه که مثل شما پولدار نیستن بتونن 200 تومن پول ساعت بدن احسای خود تحقیری و بیارزشی میکنن کسی که واقعا پولدار باشه به جاهای ثابت برای خرید داره

خب همه که مثل شما پولدار نیستن بتونن 200 تومن پول ساعت بدن احسای خود تحقیری و بیارزشی میکنن کسی که و ...

مگه من گفتم حتما باید بخرن؟ هرکی اندازه ی جیبش خرج میکنه خودتحقیری هم نداره یه ساعت افتاده یه گوشه خونه نه چیزی به من اضافه میکنه کم میکنه نداشتم هم مهم نبود مهم انسانیته

دخترشیرازی

اینستاگرام مشکلش «پول» نیستمشکلش اینه که ارزش انسان رو با ویترینش میسنجه، نه با عقلش.تجملگرایی یعنی ...

دقیقا شما خیلی زیبا و پخته حرف میزنید واقعا درود بر شما