2777
2789

تو یه تاپیکی استارتر گفته بود میخواد برای اولین بار ماکارونی درست کنه بعد یه کاربری فکر کرده بود متاهله بعد که متوجه شد استارتر مجرد هست گفت که گفتم چطور یه ماکارانی بلد نیست و شوهر کرده ... منم گتم ازدواجه مسابقه آشپزی که نیست و بلد هم نباشه بعد ازدواج یاد میگیره و آدم تا تو موقعیتش نباشه و مجبور نباشه (حالا بستگی داره به اون فرد که اون موقعیت براش زندگی مجردی باشه یا متاهلی )اینطور کارهایی رو حرفهای یاد نمیگیره و اکثر خانم ها بعد ازدواج آشپزی یاد گرفتن... قبل ازدواج اکثرا یا مشغول درس خواندن هستیم و فرصت این رو نداریم که آشپزی کنیم یا اگر آشپزی کنیم گهگاهی هست و خیابون راحته که اگر خراب بشه مامان هست و گشنه نمیمونیم ،،،خلاصه یکم بحث کردیم بعد میگه پس وقتی ازدواج کردی خوبه شوهرت هم کار نکنه و بگه برو از خانوادت پول بگیر ؟ این چه منطقیه واقعا آشپزی نهایتا ۶.۷ ماه طول بکشه یاد گرفتنش تا بحال هم نشده هیچ زوجی بابت اینکه خانم خونه اوایل ازدواج آشپزی بلد نبوده جدا شده باشند یا به مشکل خورده باشند این مسئله با علاف و مفت خور بودن یه مرد برفرض ۲۵.۳۰ ساله خیلی متفاوتههههه ... کسی که دو مسئله کاملا نا مربوط رو با هم مقایسه میکنه معتقده طرز فکر من غلطه

من همه در حکم توام ،،، تو همه در خون منی 🩸🫂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حالا نبودی تو اون تاپیکی که دنبال دختر برای داداشش بود یه مثلا پرستار چه حرفایی میزد که پیرزنای ۸۰ ساله هم دیگه همچین تفکری ندارن

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

بعضی مامانا از نوجوونی به دخترشون خونه داری و آشپزی یاد میدن که مثلا آماده باشن واسه بعدها

بعضی مامانا به دخترشون خونه داری و آشپزی یاد نمیدن و اون دختر طی دوران دانشجویی و مسافرت های مجردیش یاد میگیره یاد نگرفت هم فدا سرش هنر خاصی نیست به قول خودتون تهش ۶ ماه یاد میگیره

اونا از ۱۲ سالگی مشغول آموزش دیدن بودن😐

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
کل طرز فکرش این بود که کسی که آشپزی بلد نیست پس ازدواج نکنه 😑😑😑😑😑😑😑😑

بگو اره تویی که عقل نداریو بگیرن

دخترا از بس مجرد موندن همش دارن همو تخریب میکنن که خودشون بهترن

Memories pass away, what matters is which ones last.

وای طرز فکرش افتضاحه😦

اصلا با همه حرفاش هم میتونم به زور هم که شده کنار بیام ولی اینکه شغل داشتن و کار و بار داشتن یک مرد رو با آشپزی بلد بودن یا نبودن تو یک کفه قرار میده و مقایسه میکنه آدم رو عصبی میکنه

من همه در حکم توام ،،، تو همه در خون منی 🩸🫂

والا قدیمیا همیشه یه ضرب المثلی بینشون بود که میگفتن شلخته مال بخته

خیلی ها چه هنر هایی دارن ولی ازدواج خوب نکردن

خیلی ها هم هنری ندارن و بهترین شوهر رو دارن

بعدا هم یاد میگیرن این چیزا رو

ولش کن این از اون خودشیفته ها بوده که اعتقادش بر این بوده که حتما باید یه انسان بی نقص باشه و کامل

همه چی بلد باشه

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دست خودشون نیست اینا

با این تفکر تحقیر امیز بزرگ میشن و زندگی میکنن

تو اون تاپیکه روز زن هم یکی نوشته بود خداتو شکر کن که شوهر داری و برات کیف و کفش میخره😑 چند نفرم که ارزششون به کیف و کفش بود لایکش کرده بودن

خدایا به امید تو 😻💥اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍 ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍