سلام خانوما وقتتون بخیر باشه
من چند ماه دیگه میشه 17 سالم...
و از مامان و بابام تا به حال هیچ محبت کلامی ندیدم
هیچوقت مامانم بغلم نکرده و نگفته دوستم داره
همیشه کمبود اعتماد به نفس داشتم و نمیتونستم با آدما ارتباط درستی بگیرم... به خاطر اینکه همیشه توسط مامانم سرکوب میشدم، هرروز از وقتی از خواب بلند میشم به من و خواهرم شروع به فحش دادن میکنه ( مثلا میگه سرطان بگیرین بمیرین از دست هردوتاتون راحت شم) اینو تقریبا روزی ده بار به من میگه...
الان افسردگی گرفتم، نمیتونم تمرکز کنم درس بخونم مامانم درکم نمیکنه، با به عمد صدای بلند و به طرز فجیح عصبانی به خواهرم درس توضیح میده منم اصلا نمیتونم بخونم بعد به مشاور مدرسه میگه خونه ما در ارامشه اصلا نیاز به پانسیون نداره، انگار نه انگار قراره سال بعد کنکور تجربی بدم... همیشه توی بچگی کتکم میزده حتی به بار وقتی خوابیده بودم همینطوری یهو عصبی شد و پا گذاشت روی قلبم نزدیک بود بمیرم.... نفسم بالا نمیومد🥲
اینقد به بار نیاز داشتم درمورد یه چیزی باهاش درد و دل کنم اما همش میرفتم با یکی از معلمان و چت جی بی تی حرف میزدم.... خیلی تنهام، حس میکنم منو دوست ندارن
بعضی از هم کلاسی هامو میبینم همیشه با دوستشون میرن بیرون و اینقد محدودیت ندارن
ما هفت ساله رفتیم یه شهر دیگه و من تقریبا توی این هفت سال سه چهار بار بیشتر اونم به زور و التماس با دوستام بیشتر بیرون نرفتم...
شاید باورتون نشه ولی مامانم هیچوقت باهام تماس فیزیکی( بوس،بغل و...) نداشته انگار من بچه خودش نیستم(: همیشه تا اونجایی که یادمه فقط منو میزد و همیشه بهم فحش میداد.. دیگه نمیدونم چیکار کنم وقتی بهم فحش میده من هیچی نمیگه فقژ تو خودم خالی میکنم چون تا میخام به چیزی بگم بهش سریع گریم میگیره
یکم اینجا براتون گفتم که دلم خالی بشه ببخشید که زیاد شد🤍