2777
2789
[QUOTE=404160274]اهانه من گوشام یدونه داره 🤒[/QUOTEبرا گوش بچه قسنگ نمیشه و هم اینکه اذیت میکنه گوش ...

اهاازون دختربزرگم داره چندساله

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین دو گرم و ۲۰۰ سوت ۳۰ میلیون پولشه

این توگرم پایینترخریده ازشانس

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

بندازش تو تاید ماشین و آبجوش بزار دو تا قل بخوره با مسواک بیفت جونش تمیزش کن

پر جرم و چرکه

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜
این زنونسبزن نت گوشواره های چسبان زنانه،اولین مدل ازاینا میاره

خب مال زن رفیقش بوده خودشم گفت ازطلافروشی نخریده

نه ناراحت که اصلانمیشه خودش دیدگفتم کوچیک گفت ببرعوض کن🤭🤒

درسته گفته ولی بنداز بگو از سلیقت خوشم اومده میخام ی مدت بندازمش دلم نمیاد عوضش کنم،سایاست ب خرج بده 😂قول بت میدم بعدا بزرگترشو برات میخره

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝
خب این سن بالایی نیس براش ؟

کبری جان این زنونست برای بچه خوب نیست، بنداز گوش خودت هم شیکه، هم شوهرت ذوق کنه مبارکت باشه، با مسواک نرم ومایع طرف تمیزش کن

چقدر زود دیر شد، حیف💔
دیروز تو ی تاپیک پرسیدم بنظرتون الان طلا بخرم ؟و کسی تهران جایی سراغ داره که منصفانه باشه با اجرت کم ...

دآره ارزون میشه یکم صبر کن

قربون مرامت یه صلوات مهمونم کن شاید خدا به مدد دل پاکت کمکم کرد
بندازش تو تاید ماشین و آبجوش بزار دو تا قل بخوره با مسواک بیفت جونش تمیزش کنپر جرم و چرکه

خب دست دو بود نو نبود

کبری جان این زنونست برای بچه خوب نیست، بنداز گوش خودت هم شیکه، هم شوهرت ذوق کنه مبارکت باشه، با مسوا ...

گوش خودم نمیره خیلی کوچولو🤒میگم ببرم برادخترم حداقل بچگونه بردارم