2777
2789
عنوان

بازم ماجرا های منو مادر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1003 بازدید | 40 پست
مگه یه برف چی بود آنقدر دعوا درست کرد

تا وقتی تو یه خونه زندگی میکنین همین داستانا رو دارین. خودت مدیریت کن چرا هر چیز کوچیکی رو به شوهرت بگی. بعد خونه مادرت نزدیکه که برادرت اومد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه یه برف چی بود آنقدر دعوا درست کرد

ولش کن اگه همچنان قصد داری به زندگی در کنارش ادامه بدی چون این مسائل روزانه گاهی پیش میاد

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا

به نظر من چیزی نگفته شاید حساسه ترسیده سرما بخورن.عمه منم خیلی رو شرما و اینجور چیزا حساسه

چیزی نگفته داستان درست نکن

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

دقیقا چی میخوای بگی به شوهرت؟

دنبال زیر بغل ماری؟

بدبخت کاری نکرده

با نق زدن الکی خودت رو از چشم میندازی و مادرشوهرت رو عزیز میکنی

خدایا دوستت دارم واسه هرچی که بخشیدی **همیشه این تو هستی که ازم حالم رو پرسیدی **بازم چشمامو میبندم که خوبی هاتو بشمارم **نمی تونم فقط میگم خدایا دوستت دارم      ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

ب نظر من مهم نیاشه برات کار خودتو انجام بده ،،،

توان عکس العمل نشون دادی صد درصد خودش متوجه رفتارش شده ،،،

..بعضیا فلسفه ی زندگیشون اینه                                    دهن داریم چرا گوه نخوریم 

چقدر حساسی

با این فرمون زندگی رو بخودت و مادرشوهرت و بقیه زهر میکنی

اون سنش از تو بیشتره اعصاب روان نداره جوابشو نده خودتو بزن ب بیخیالی ی مدت بگذره ببینه حساس نیستی دیگه نمیگه

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

والا من کاری به بحثتون ندارم

چه بامزه داداش تو و شوهرت دو تاشون ۹ سالشونه

اوخی❤️❤️❤️😂

اخه همیشه یه تصوری از برادر زن و برادر شوهر داشتم که بزرگن مثلا میخوان تو ماشین بشینن اونا جلو بشینن ولی الان این دو تا آن قدر کوچولون که باید برن عقب بشینن اوخی