2777
2789
عنوان

بیاین از خواهرای حسودتون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 33 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهر ندارم

ولی دختر عموهام دختر عمه ام خیای حسودن نسبت بهم و خودشونو ی جوری میگیرن انگارررررر خودشون نبودت شب تا صبح.

دو تا کاربری دیگه جز این کاربری دارم ❤️ عاشق شوتی سوارا و اسکورت بار های لرستانم❤️ در پناه خدا باشن❤️ (مخصوصا رو بچه های خرم اباد خیلی حساسم😂❤️ هرچند به هرکی هم بدی کرده باشن ولی من بازم دوسشون دارم مثل داداشای گلمن❤️) ❤ هرچند هرکی هر طرز فکری درباره اونا داشته باشه( شوتی سوارا و اسکورتاشون) ولی نظر من اینه ❤ ( اگر میخواهی ی لفظ و کلمه بد رو به ی قوم شهر و یا فرهنگ تعلیم بدی با من صحبت نکن کاربر عزیز) (مردای داخل نی نی سایت همه به ظاهر مردن ولی در واقع یا پرنسس یا نَر هستن حالا از هر شهر و یا قومی که میخوان باشن)و ( البته به جز اون برادرانیکه بخاطر بچه داریمجبورن عضو سایت بشن 🤍 ) (دوست عزیزم پرانتز دوم رو با سوم قاطی نکن اونا با هم فرق دارن ) در آخر من ستایشم جابجا شد دختری از تبار لر و ایل زنگوا تو خانواده ی آدم دیگه ولی اینجا هم فرق دارم راستی اگه با تاپیکام حال نمیکنی و میخوای مخبری خبر چینی خبر کردن نی نی بار بدون دلیل و با جمله های مسخره کنی از تاپیک برو بیرون داخل تاپیک من با کسی دهن به دهن نشین با من صحبت کنین

خخخ .اینجوری ک میفهمه

خب باید بفهمه دیگه . اول ازش مدارک جمع کن و همه چیز دستت باشه که خواست دهنشو باز کنه تهدیدش کنی بگی میرم همشو میزارم جلو ننه بابات . بعدشم خیلی راحت بهش جلوش خیانت کن :)

حالا اینجا نگو خصوصی بگو اینجا اشنا زیاده

از این کارا نکنی ها

این مجردا رو ول کن متوجه نیستن چه هیزمی دارن به آتیش زندگیت میریزن

من متاهلم به خدا که این راهش نیست

اگه خائنه دنبال راه چاره باش پس اندازی پولی چیزی من حتی اسم طلاق رو هم به دهن نمیارم چون نمیخوام باعث پاشیدن یه زندگی شم گناه داره خودت ببین راه درست چیه انجامش بده

درخواست دوستی قبول نمیکنم.

جدی؟مدرک نمیزاره بمونه اخه

ما زنیم میدونیم باید چجوری مدرک پیدا کنیم مگه نه :) وویس باشه مستند تره بهش میتونی جی پی اس ام وصل کنی و بری دنبالش هر از گاهی میتونی پیامرسان هاشو هم وقتی تو حموم هست بری توش و یه نسخه تو گوشی خودت داشته باشی

حالا اینجا نگو خصوصی بگو اینجا اشنا زیاده

خیانت نکن به خاطر یه کثافت خودتو کثیف نکن

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

از این کارا نکنی هااین مجردا رو ول کن متوجه نیستن چه هیزمی دارن به آتیش زندگیت میریزن من متاهلم به خ ...

خیانت راهش فقط خیانته :) همه باید تسویه حساب بشن

قبلش هم خیلی میتونه باج بگیره

خیانت راهش فقط خیانته :) همه باید تسویه حساب بشن قبلش هم خیلی میتونه باج بگیره

نه عزیز من

وقتی یکی عوضیه بیایم ما ام عوضی بشیم چون داریم تسویه حساب میکنیم باهاش؟

راهکار غلط نده

درخواست دوستی قبول نمیکنم.