میگم این بلاگره کیه اسمش هلیا ست ولی نوشته fipenyb یکی از دوستام واسه تبلیغ سالن ش بهش پیام داد گفت هر استوری نمیدونم بالای ۴۰ میلیون گفتم بابا مگه جنگه یا قحطی تو اون ۴۰ تومن رو بری میکروفون و دوربین بگیری قشنگ تبلیغ پیجت رو کنی بهتر نتیجه می گیری تا این بلاگر البته قصد جسارت ندارم ولی واقعا خیلی زیاده تازه تضمینی هم نداره
والا هرکی هم میگی میگی یه انتقاد ساده بهشون برمی خوره آی تو بخیلی می کنی بابا چه بخیلی وقتی طرف با رقص و کلیپ بی نمک بالا اومده تحت الگوریتم به صورت اتفاقی نمی پذیرند😒
دقیقا ما هم همین کار می کنیم ولی دوستم چشش به فالوورای میلیونیشونه
ولش کن بزار بده پولو پاش بره تو جوب خودش بفهمه بعد که دید اصلن بازدید نداره خودش میفهمه چه کار اشتباهی کرده کلن یه پیج افشاگری بود میگفت بلاگر ها هر کدوم یه گروه دارند وقتی طرف تبلیغ میزاره میرن فالو میکنن و بعد الکی میرن دایرکت طرف میپرسن که فلان جنس رو دارید و چه قیمت و از این چیزا طرف هم فکر میکنه وایی چه قدر مشتری گیر شدم بعد اصلن خریدی صورت نمیگیری بعد یه مدت هم انفال میکنند فقط سیاه نمایی صورت میگیره
اکثرشون جواب هم نمیده من که هر چی بلاگر تبلیغ کنه چون میدونم تبلیغیه سمتش نمیرمیه یه خانمه هست کانادا زندگی میکنه فکر کنن دوقلو داره و محجبه هست اون رو دیدم هر که تبلیغ بهش میده راضیه و ازش تشکر میکنن ، الان چند روزه اومده ایران اما تبلیغ ارایشگاه ندیدم تو پیجش
هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر