hgedbjj مدیر عضویت: 1404/02/18 تعداد پست: 3673 عنوان مامانا ی دبستانی بیاین ایده بدید | مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 17 پست میخام برای یلدا برابچه های کلاس پسرم ی چیزی بخرم خوراکی خودم میگم ژله درست کنم تو لیوان یکبار مصرف چون ظرف بگیرم هزینش زیادمی شه، بنطرتون چی خوبه ؟چیزی بخرم یادرست کنم. دیروز | 14:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 17693 تک نفری درست کردی؟ اره قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
hgedbjj مدیر استارتر عضویت: 1404/02/18 تعداد پست: 3673 با همون پودر ژله مارشمالو درست کنمن میخام سبز و قرمز درست کنم. چجوریه خراب نشه باز بنظرت برا35 نفر چندتا ژله لازمه. تولیوان کوچک بریزن نصفه حالا پرپر نباشه
maman_tahaa عضویت: 1403/07/15 تعداد پست: 1427 عزیزم نمیدونم واضح هست یا نپودر ژله رو با نصف لیوان ابجوش اینقدر با همزن هم بزن ک مثل خامه بشه.بزن تو نت مارشمالو با پودر ژله خیلی خوشمزست..حتما هم پودر نارگیل بزن.نشاسته جالب نمیشههر بسته واسه ۱۰. ۱۵ نفر کافیه