2777
2789
عنوان

خوشگلی به چه درد میخوره وقتی

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 85 پست

من بهتون توصیه نمی کنم خودتون می دونید

نوشتم واسه کسایی که این روش رو قبول دارن

فقط می خوام یه نکاتی رو بهتون بگم که بدونید

ازدواج دائم اگه به روش دیگه نشد ، ازدواج دائم با معرفی مجازی هست (کانال های ازدواج دائم تلگرام ، ایتا ، روبیکا و.. گوگل یا پیام رسان سرچ کنید ، یا گوگل سرچ کنید سایت های همسریابی * کانال های روبیکا بهتره * ) مثل هر ازدواجی ممکنه موفق باشه بستگی داره

من شنیدم کسی به این روش ازدواج کنه راضی باشه یا برعکس مثل هر ازدواجی

این نوع ازدواج مدرن هست

ادامه پست بعدی ...

گوگل سرچ کنید تجربیات من 👸🏽 madaran

میشه فرمتون رو بدید ادمین یا خودتون یه آیدی فیک بسازید یا دوستتون به آیدی فرم هایی که معیارهاتونو دارن معرفیتون کنه

برای دیدن هم عکس بفرستید

اگه مشکل دارید عکستون رو خط خطی کنید یا تماس تصویری بگیرید

راجب خواسته هاتون حتما صحبت کنید

اگه اوکی بود خواستید حضوری آشنا بشید به خانواده اطلاع بدید بگید دوستتون برای ازدواج معرفیتون کرده به کسی

می تونید با خانواده هماهنگ کنید که طبق نظرات و شرایطتتون آدرس بدید اولین آشناییتون تو خونه و یا بیرون باشه

بعدش هم حتما تحقیق کنید

و بعد هم بهتره زود عقد نکنید یه مدت آشنایی بذارید با اطلاع خانواده ها تلفنی صحبت کنید و با خانواده ها رفت و آمد کنید

شناخت آدما سخته ولی خب بهتره یکم همدیگرو بشناسید شاید تو همون دوران به صلاحتون بود که بهم بزنین دردسرش خیلی کمتره قبل عقد

قبل عقد تنهایی خونه اش نرید و سوار ماشینش نشید حتی بهتره دستشم نگیرید

* بعضیا با کسی که بیماری داره یا جدا شده یا بچه داره هم ازدواج می کنن و اینکه بعضیا خودشون وسیله های خونه رو کامل دارن و جهیزیه هم نمی خوان ؛ و هستن خانوم هایی که وضع مالی خوبی دارن خونه ، وسیله ، ماشین ، پس انداز و درآمد خلاصه همه چی دارن و براشون مهم نیس وضع مالی آقا خوب باشه باید سرچ کنید و از آیدی ها سوال کنید

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه فرمتون رو بدید ادمین یا خودتون یه آیدی فیک بسازید یا دوستتون به آیدی فرم هایی که معیارهاتونو دا ...

عزیزم نترشیدم که

میگم چرا زشتای کلاسمون خواستگارای خوبی دارن خواستگارای من خوب نیستن؟؟؟

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

عزیزم نترشیدم که میگم چرا زشتای کلاسمون خواستگارای خوبی دارن خواستگارای من خوب نیستن؟؟؟

کلی گفتم این روش هم خوبه حتی اگه کلا شرایط خوبی داشته باشی خب بستگی داره اولا شاید دروغ میگن دوما شایدم از لحاظ های دیگه خوبن یا بعضی مردها هم به دلایلی دوست دارن زنشون خوشگل نباشه

حالا مگه خواستگار جراح دارن

بانک که درآمدش خوب نیس مگه اینکه مدیر بانک باشه

ولی اره حرفت تا حدودی درست،اونایی که به خوشگلی حسرت میخورن باید بدونن عادی میشه واسه ادم...

اما اینکه بخاطر زیبایی خودتو برتر بدونی و کلمه زشت/: رو به کار ببری قشنگ نیست...

خودتو جای اون ادما بذار،دوست داری بت کسی بگه زشت تو ذهنش؟یا بگن دختره قیافه نداره شانس داره؟من یکیومیشناسم بخاطر همین حرفا روحیش داغونه که بقیه بخاطر قیافه دوسش ندارن،اونم ادمه ها/:

بهرحال من شما رو درک میکنم، اما از این اشتباه رایج که تمام ارزش ینفر به زیباییش بدونی خوشم نمیاد

نه عزیزم خیلی بالا نیست ولی از بقیه کارمندا که پولدارترنمن یا بانکی میخوام یا مهندس

پس کارمندای نفت و پتروشیمی رو ندیدی

بازاریایی ک سرمایه دارن و وضع مالی عالی رو ندیدی

ایشالا یه بانکی گیرت بیاد

کلی گفتم این روش هم خوبه حتی اگه کلا شرایط خوبی داشته باشی خب بستگی داره اولا شاید دروغ میگن دوما ش ...

نه بابا مدیر کجا بود یه جوجه کارمند بانکه

ولی اره حرفت تا حدودی درست،اونایی که به خوشگلی حسرت میخورن باید بدونن عادی میشه واسه ادم...اما اینکه ...

فعلا به ما تنها چیزی که میرسه حسادته با اینکه خواستگارای من زیاده و اون تازه تو۲۲سالگی دوسه تا خواستگار پیدا کرده ولی کیفتش از واسه من بهتره

پس کارمندای نفت و پتروشیمی رو ندیدیبازاریایی ک سرمایه دارن و وضع مالی عالی رو ندیدیایشالا یه بانکی گ ...

از بازاری ها کدوما خیلی پولدارن؟

مهندس بیشتر دوست دارم. مهندس ساخت و ساز