خانما خستم دیگه خودم خجالت میکشم فرزندم هفت سالگیش( )پوشک کنم هر راهی به ذهنم رسید انجام دادم جواب نگرفتم کسی هست راه حلی بهم بده یا مشکل مشابه منو داشته باشه؟خانما خستم دیگه خودم خجالت میکشم فرزندم وارد هفت ساله رو پوشک کنم هر راهی به ذهنم رسید انجام دادم جواب نگرفتم کسی هست راه حلی بهم بده یا مشکل مشابه منو داشته باشه؟
پوشکلاستیکی از این گره ها هست قدیم کهنه مزاستند الان پوشک
نه عمه ام گفتیم زیاد پوشک نکرد و فصل سرد مراقبش بود و سردیجات نمی داد بهش بخوره و فصل سرد از دمنوش استفاده میکرد
اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غمت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بیتوجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم
بعد ۴سالگی همه اعتراض کردند دیگه نزد و بیچاره شب ها یک ساعت به یک ساعت می برد دستشویی و روزها هم زود به زود ولی تو تغذیه دقت می کرد سردی ندهد .برای خنده هم سعی می کردیم بچه ها را نذارین سربه سرش بذارن
اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غمت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بیتوجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم