2777
2789
آخه منم دلم میخاد😐 آنقدر دوست دارم برم قشم واینجور جاهایی که لباس ترزون وشیک دارن...به شادی بپوشی

ببین بذار تجربه خودمو بگم ....بعد یه عمر خرید از شهرای مختلف ...بنظر من سعی کن اولا بهترین چیزا رو مفت بخری بعد از شهر خودت بخری ....وگرنه اگر بخای سفر بری به نیت خرید ارزون می بینی پات همه چی چند برابر شده چرا ، ؟ چون پول هتل هست خورد و خوراک و هزینه های جانبیت هست ....پس نمیشه بگی خیلی بصرفه س ....

معنیه مصطلح رو نمیدونید ظاهرا! مصطلح اسم مفعول اصطلاح هستش! اصطلاح شده! ینی واژه ای ک در معنیه غی ...

میدونم عزیزم من رشته ام ادبیاته کلی واحد پاس کردم برای اینا

غلط مصطلح اصلا به معنی کلمه کاری نداره هر دو واژه ای که به کار برده میشه یه معنیو دارن 

فقط یکیش رو اکثریت مردم اشتباه تلفظ میکنن 

همه کلمات الکی غلط مصطلح شدن چون مردم برای راحت تر شدن تلفظ و یا به از روی نا آگاهی اشتباه به کار میبرن

ولی خب غلط مصطلح باید صحیح استفاده بشه و در این شکی نیست😊

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها بهم نخندید ولی همین جوراب هم میشه خودتون درست کنید...بابا چه خبره۴۵ ت 🤣🤣🤣مگر شوهرم اختلاس کنه برم اینقدر پول بدم بابت یه جوراب😑 بابا جورابش والا زیر ۵ ت شایدم کمتر  من طرح هفت رنگ این جوراب لونه زنبوریا رو خریدم ...

ادرس پیجو میدی گلم.من هیچ وقت نمیدونم چی مد میشه

عزیزم من پیج خاصی فالو نکردم از هر چیزی اتفاقی خوشم بیاد اسکرین میگیرم ....تو عکسها آدرس پیج هست ببین 

عزیزم من پیج خاصی فالو نکردم از هر چیزی اتفاقی خوشم بیاد اسکرین میگیرم ....تو عکسها آدرس پیج هست ببی ...

عزیزم ، کانال تلگ رامی  که مانتو و کفش یا لباس قشنگ بفروشه سراغ داری ؟ اگه تو اینستا هم بود خوبه ، تو خرید کفش مشکل دارم هر چی گشتم کفشی که می خوام پیدا نکردم 😓 مجلسی یا کتونی نمی خوام برای بیرون رفتن روزمره می خوام

دخترم، تمام تلاش ها ، تمام دویدن ها و نرسیدن ها تمام شکستن ها ،فدای اشک هایی که از شوق شنیدن خبر آمدن تو می ریزم  🍀🍀