فقط اومدم بگم لاکشری! یا هم لاگژری! یا هم لوکس! یا هم لوکسوری(خیلی عامیانه ش) ن لاکچری!
درسته ولی من هر دفعه گفتم لاکشری همه فکر کردن اشتباه میگم حتی توی گوگل هم وقتی به فارسی میزنی لاکشری اصلاح میکنه لاکچری
اسرار ازل را نه تو دانی و نه من وین حرف معما نه تو خوانی و نه من هست از پس پرده گفتگوی من و تو چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من 📖 #ترانه_های_خیام ✍🏻#صادق_هدایت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آره این موردم هس لاکشری مینویسی ازت اشتباه میگیره میگه لاکچری😑😑😑 ولی من هم تلفظ انگلیسیش ...
بله منم تلفظ آمریکایی گوش دادم ولی خب یه کلمه اشتباهیه که جا افتاده و غلط مصطلح هست
اسرار ازل را نه تو دانی و نه من وین حرف معما نه تو خوانی و نه من هست از پس پرده گفتگوی من و تو چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من 📖 #ترانه_های_خیام ✍🏻#صادق_هدایت
ماها ک میدونیم اینقد ترند میکنیم تا جا بیفته😂😂😂 و لاکچری ب مرور غیرمتداول بشه😂😂😂 آخه الکی م ...
الکی مصطلح شده؟؟!!😯😂😂😂
#لاکشری_نه_لاکچری