2777
2789
فقط اومدم بگم لاکشری! یا هم لاگژری! یا هم لوکس! یا هم لوکسوری(خیلی عامیانه ش) ن لاکچری!

درسته ولی من هر دفعه گفتم لاکشری همه فکر کردن اشتباه میگم حتی توی گوگل هم وقتی به فارسی میزنی لاکشری اصلاح میکنه لاکچری

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
فقط اومدم بگم لاکشری! یا هم لاگژری! یا هم لوکس! یا هم لوکسوری(خیلی عامیانه ش) ن لاکچری!

😧😧😧

سالِ جديد بهترين سالِ زندگيِ منه،هم مهربونتر ميشم با شوهرم و اشتباهاتمو تكرار نميكنم هم مامان ميشم🤩😍🤪😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از این شلواره ک بالا عکس دادم میخوام دختریا مشهد کجا داره از اینا ب نظرتون چنده ؟خداکنه گرون نباشه

خواهر شوهرم  فک کنم ازراهنمایی خریده اینو مثل این جلوش پیلی میخوره قدش هم نوده بدون کمربند چهل تومن

،،
درسته ولی من هر دفعه گفتم لاکشری همه فکر کردن اشتباه میگم حتی توی گوگل هم وقتی به فارسی میزنی لاکشری ...

آره این موردم هس

لاکشری مینویسی 

ازت اشتباه میگیره میگه لاکچری😑😑😑

ولی من هم تلفظ انگلیسیشو گوش دادم هم تلفظ امریکاییشو!

انگلیسیش لاکشری!

امریکاییش لاگژری!

خواهر شوهرم  فک کنم ازراهنمایی خریده اینو مثل این جلوش پیلی میخوره قدش هم نوده بدون کمربند چهل ...

وای الان سکته میکنم خدایا شکرت خخخنهه فکرشم نمیکردم 40باشه اخ جااااااان خدایا مرسی خخخخخخخخخ

کاری ندارم کجایی چه میکنی بی عشق سر نکن که دلت پیر میشود 😍،برای شادی روح پدرم یک صلوات لطفا
آره این موردم هس لاکشری مینویسی  ازت اشتباه میگیره میگه لاکچری😑😑😑 ولی من هم تلفظ انگلیسیش ...

بله منم تلفظ آمریکایی گوش دادم ولی خب یه کلمه اشتباهیه که جا افتاده و غلط مصطلح هست

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
نه بابا ارزون من تهران زیاد دیدم همه رنگ هم هست 

اخ جان اخ جان اخ جان اخ جان خخخخ الان تو انتهای بدنم عروسیه (کو..........نم)

کاری ندارم کجایی چه میکنی بی عشق سر نکن که دلت پیر میشود 😍،برای شادی روح پدرم یک صلوات لطفا
بله منم تلفظ آمریکایی گوش دادم ولی خب یه کلمه اشتباهیه که جا افتاده و غلط مصطلح هست

ماها ک میدونیم اینقد ترند میکنیم

تا جا بیفته😂😂😂

و لاکچری ب مرور غیرمتداول بشه😂😂😂

آخه الکی مصطلح شده!

لاکچری تلفظ کردنش،اشتباه فاحش هستش!

اصلن نمیدونم اینجور تلفظ کردنشو از کجاشون درآوردن😂😂😂

ماها ک میدونیم اینقد ترند میکنیم تا جا بیفته😂😂😂 و لاکچری ب مرور غیرمتداول بشه😂😂😂 آخه الکی م ...

الکی مصطلح شده؟؟!!😯😂😂😂

#لاکشری_نه_لاکچری