2777
2789

قرار بود بعد از عید عقد بکنیم و توی آذر ماه فوقش دی بله برون بگیریم که من پام شکست و همه چی کنسل شد😕

من نامزدم بیشتر از دوماهه محرم هستیم و دیگه صیغه ای بینمون خونده شده تایمش تموم شده پدر گرامی من میگه من دیگه نمیزارم تمدید بشه چون خوشم نمیاد دخترم هی صیغه پسر مردم بشه😐😐😂😂😂😂این پسر مردم نامزد منههههه همه میدونن

من ۲ماه دیگه باید پام تو گچ باشه.بازش کنم اسفنده که باید چند جلسه هم فیزیوتراپی برم بعدش عیده و تا یه مدتی نمیتونم با این پا بدوام و کفش پاشنه بلند بپوشم و برقصم

میره تا اردیبهشت یا خرداد که تازه ما بله برون بگیریم بعدش یکی دوماه بعدش عقد و جشن و.... 😐😐

نامزدم میگه با این شرایط خیلی سختمه و پات از گچ باز شد اسفند بیایم با چند تا از بزرگای فامیل قند بشکنیم و ظاهری لیست جهاز و مهریه بنویسیم(بین خودمون نوشتیم). بعدم بریم عید محضر عقد کنیم جشن عقدم بعدا میگیریم.

فکر خوبیه یا نه؟همه چی فرمالیته و الکی نمیشه؟اگه قبول کنم فکر نکنن هول بودم زودتر عقد کنیم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چرا عقد و عروسی با هم نمیگیرید

چرا عقد کنید تو خونه باباتون باشید ؟

کسی عقد میکنه که به بلوغ فکری رسیده باشه و به این درک رسیده باشه که توانایی

فراهم کردن شرایط یک زندگی نرمال زیر یک سقف را داشته باشه

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
خب چرا عقد و عروسی با هم نمیگیرید چرا عقد کنید تو خونه باباتون باشید ؟کسی عقد میکنه که به بلوغ فکری ...

اره اینم خیلی فکر خوبیه واقعا

ولی اگه با هم باشه میده تا شهریور ماه بابام نمیزاره زود عروسی کنیم.تازه اولش نظرش این بود دو سال عقد بمونیم درسم تموم شه که خانواده نامزدم با پدرم حرف زدن گفتن بابا ما کاری به درسش نداریم خونشم که نزدیک خودتون میخواد باشه

اره میگه دیگه بابات نمیزاره راحت باشیم یا بیام میگه نامحرمید خب سختمه اینطور

خوب سختش باشه وللشش بابا سلامتیه تو مهم تره

بچو اگه واقعا دوستم وداری ومنوو میخوایی منتظر بمون تا خوب بشم

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

نه به نظرم همون بزار خوب شی بعدبهش بگو نه من واسم مهمه مگه چند بار قراره جشن عقد داشته باشم دلم نمیخ ...

من که والا نظرم این بود بریم مشهد عقد کنیم جشن دوست ندارم. یه بار عقد کردم جشن مفصل داشتم چیز خاصی توش نبود. ولی مامانم گفت شاید اونا جشن عقد دوست داشته باشن پس چیزی نگو

من که والا نظرم این بود بریم مشهد عقد کنیم جشن دوست ندارم. یه بار عقد کردم جشن مفصل داشتم چیز خاصی ت ...

آها پس اگه واسه خودت مهم نیست هیچی

جشنه دیگه چه چیز خاصی میخواستی توش باشه😂

اره اینم خیلی فکر خوبیه واقعا ولی اگه با هم باشه میده تا شهریور ماه بابام نمیزاره زود عروسی کنیم.تاز ...

بنظرم صحبت کنید نامزد بمونید تا زمانی که شرایط فراهم باشه برای عروسی

عقد کردن و تو خونه پدر بودن توقعات رابطه را بالا میبره و

تلاش برای مستقل شدن را پایین

به شخصه اصلا قشنگ نمیدونم

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍