fatisham78 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 11672 عنوان اونایی که دلشون ازدواج میخواد 64 بازدید | 5 پست نه اون نیاز صرفااا کلا من دلم میخواد کسی همراهم باشه یه آدم خوب و مهربون و با احساس 🥲هعیی خداا میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم 🫂❤️ دیروز | 13:24 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatisham78 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 11672 چرا نمیشه واقعاا؟ گاهی فک میکنم تو طالعم اصلا ازدواج نیست میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم 🫂❤️
fatisham78 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 11672 من دلم میخواد بچه داشته باشم مو هم میخوام میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم 🫂❤️
shekofe_sh عضویت: 1404/06/23 تعداد پست: 134 ان شاالله یک فرد خوب گیرت بیاد جدی یک سوال دلیل تمایل به ازدواج در شما چند درصدش بخاطر اون نیازه و چقدر بخاطر تنهاییه ؟ اگر جواب بدی بهتر میتونم راهنمایی کنم
آهوـ۷۹ عضویت: 1403/05/25 تعداد پست: 974 ان شاالله یک فرد خوب گیرت بیاد جدی یک سوال دلیل تمایل به ازدواج در شما چند درصدش بخاطر اون نیازه و چ ... من صد درصدش تنهایی چون اهل دوستی نیستم و این موضوع خط قرمزم ولی واقعا دوست دارم کسی کنارم باشه... الهی،گاهی،نگاهی...