2777
2789
عنوان

وای خدا من اصلا منظورم این نبود😭

108 بازدید | 14 پست

صحبت پیج یکی بود با نامزدم داشتیم حرف میزدیم گفتم آره مرده اسم پیجش اسم پسرشه اینایی که اسم پیج و پروفایل شون عکس و اسم پسر و شوهرشون میزارن انگار خودشون هیچ هویتی ندارن خب اسم خودت بزار

حالا مامان نامزدمم اسم پیجش اسم پسرشه صفحه زمینه گوشیش هم عکس پسرشه درحالی که من اصلا منظورم با مامانش نبود اون فرق داره اهل گوشی و این چیزا نیست بچه هاش براش ساختن ولی میگم نکنه فکر کنه من تیکه انداختم😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون بچه نداری نمیدونی

بچه ها که به سن مدرسه میرسن برای ارتباط والدین با معلم ها از والدین میخوان که اسم و یا پروفایل یه نشونه ای از بچه شون بذارن که توی گروه ها راحت تر قابل تشخیص باشه میون بقیه ، بعضیا انجام میدن بعضیا همکاری نمیکنن دلیل به بی هویت بودن و این حرفا نیست

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

آخه من اصلا یک درصد هم فکرم به مامانش نرفت اتفاقا دوسش دارم ولی حس کردم نامزدم به خودش گرفت نمیدونم

😂ولش بزار ب منظور بگیره ، مامانش اسکله

خب اسم خودشو بنویسه.

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

چون بچه نداری نمیدونیبچه ها که به سن مدرسه میرسن برای ارتباط والدین با معلم ها از والدین میخوان که ا ...

من منظورم پیج اینستا بود گفتم فلان مرده از فامیل مون هر چی پیج داره اسم پسرشه

😂ولش بزار ب منظور بگیره ، مامانش اسکلهخب اسم خودشو بنویسه.

عزیزم درست حرف بزن

گفتم که اهل این چیزا نیست بچه هاش براش پیج زدن به اسم خودشون فعالیت خاصی نداره که اسم پیجش مهم باشه

من منظورم پیج اینستا بود گفتم فلان مرده از فامیل مون هر چی پیج داره اسم پسرشه

فامیل خودتون بوده عیب نداره اگر ناراحت شد و حرفی زد بگو بحث فعالیت اجتماعی یه جوون توی فضای مجازی با یه فرد مسن کاملا متفاوته همین توضیح دیگه نده

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

مگه چیزیی گفت بهت ؟اگه بدش اومده بود حتما بهت میگفت

نه چیزی نگفت ولی همون لحظه خداحافظی کردیم نمیدونم بهش برخورد یا نه ولی من اصلا منظورم مامانش نبود

نه چیزی نگفت ولی همون لحظه خداحافظی کردیم نمیدونم بهش برخورد یا نه ولی من اصلا منظورم مامانش نبود

فعلا چیزیی نگو اگه یعدفعه بهت گفت که بدش اومده براش توضیح بده .اینجوری شاید اصلا متوجه نشده بگی بدتره