2777
2789
عنوان

مزاحمت تو خیابون چند درصد ب خوشگلی ربط داره

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 30 پست

به خوشگلی ربط نداره به پوشش ربط داره من معمولا محجبه ام تا به حال برام پیش میومده بود مزاحمت ولی یبار با شلوار دمپا لی و یه کت کوتاه رفتم تا فروشگاه کوروش برگردم یعنی میتونم ۱۰ نفر توراه بهم تیکه انداختن حتی پسر ۱۳ ساله مثلا بادوچرخه میرفت گفت بخورمت تپلی 😬 فهمیدم که پوششم منو از دست این مردای هول و هیز حفظ میکرده واقعا

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️‍🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️

الان منتظرم دوستان محترم بیان بگن تو هم اگر حجابت خوب بود بهت گیر نمیدادن :))درکل مزاحمت زیاد شده ول ...

نه عزیزم این چیزا الکیه مردا به زنه چادری هم به چشم بد نگا میکنن یکی از خانمای نی نی سایت گفته بود شوهرم وقتی ستایش نگا میکنه حالی به حالی میشه

آقایون درخواست ندن. مخالف حضور افغانیا چو ایران نباشد تن من مباد❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سیسی من در کل قیافم خوبه ، ولی تو عمرم یه مزاحمم نداشتم

پس واقعا ب چی ربط داره🙄🙄

من مانتویی ام معمولا خودمم تنهام ن اینک بگم تو خیابون میخندم و جلف بازی

❌ممکن تاپیک دروغ بزنم صرفا جهت کنجکاوی و یا دوست دارم نظر بقیه رو در مورد اون موضوع بدونم❌پس نیازی نیست کارآگاه بازی در بیارید🤙🏻✅

به خوشگلی ربط نداره به پوشش ربط داره من معمولا محجبه ام تا به حال برام پیش میومده بود مزاحمت ولی یبا ...

یه مقداریش اره ولی من معمولا مانتوهام وسط زانو با شلوار گشاد حتی شالم دارم ن اینک بدون شال

❌ممکن تاپیک دروغ بزنم صرفا جهت کنجکاوی و یا دوست دارم نظر بقیه رو در مورد اون موضوع بدونم❌پس نیازی نیست کارآگاه بازی در بیارید🤙🏻✅

نه عزیزم این چیزا الکیه مردا به زنه چادری هم به چشم بد نگا میکنن یکی از خانمای نی نی سایت گفته بود ش ...

من با چادرم بخدا ی بار یکیشون ولم نمیکرد

معمولا هم با ماشینن ☹️

یه مقداریش اره ولی من معمولا مانتوهام وسط زانو با شلوار گشاد حتی شالم دارم ن اینک بدون شال

حتما قیافت داف وس ک سی و جذاب اینم میشه ها! من چهره ام خوب خوشگله ولی خیلی سنتی و معصوم چجوری بگم اصلا جذاب و داف بنظر نمیام

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️‍🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️

خب اخه مثلا میگم طرف خودش اینقد خوشگل ماشین خوب چرا باید با من اوکی شه

ببخشید انقدر رک میگم

چون سوراخ داری (واقعا هم استدلالشون همینه فقط دنبال یه سوراخن براشون فرقی نداره چی و کی باشه)

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

صفر درصد ربط داره

من ساعت هفت صبح سحر با صورت پف کرده و مانتو شلوار گونی آشغال مدرسه بیشتر مزاحمم میشدن

اونی که مزاحم میشه علاف و بیکاره دنبال سرگرمیه به خوشگلی و زشتی طرف نگاه نمیکنه

حتما قیافت داف وس ک سی و جذاب اینم میشه ها! من چهره ام خوب خوشگله ولی خیلی سنتی و معصوم چجوری بگم ا ...

خودم احساس میکنم بخاطر هیکلم قیافم جیز خاصی نی

صفر درصد ربط دارهمن ساعت هفت صبح سحر با صورت پف کرده و مانتو شلوار گونی آشغال مدرسه بیشتر مزاحمم میش ...

دقیقا لباس دبیرستانی کلا مزاحمتش بیشتر

خودم احساس میکنم بخاطر هیکلم قیافم جیز خاصی نی

یعنی باسن گنده داری؟

یعنی باسن گنده داری؟

قد و هیکلم جوری به چش میاد مثلا چاق نیستم ولی درشت و تو پرم

دقیقا لباس دبیرستانی کلا مزاحمتش بیشتر

آفرین دقیقا. دنبال یکی میگردن اذیت کردنش آسونتر باشه.

شایدم منطقه محل از نظر فرهنگی بهتره که مزاحمت نمیشن

من هر موقع رفتم شهرای کوچیک یا منطقه های پایینتر اینجور آدما خیلی بیشتر بودن

به خوشگلی ربط نداره به پوشش ربط داره من معمولا محجبه ام تا به حال برام پیش میومده بود مزاحمت ولی یبا ...

چرا به من تیکه ننداحتن😑به این چیزا ربط نداره

من یبار بهم تیکه انداختن اونموقع محجبه بودم

حالا خوشگلم نباشم زشتم نیستم

آقایون درخواست ندن. مخالف حضور افغانیا چو ایران نباشد تن من مباد❤️