2777
2789
خوبه که توی این سختی معیشت و رندگی ..... بهانه هایی برای شادی مردم باشه . خیلی ها ذوق دارن خیلی ها م ...

نه منظورم این نیست من خودمم از ی ماه قبل لباس خریدم واسه شب یلدا منظورم اینه دیگه شورشو در میارن هرجا میری لباس سبز و قرمز بعضیاسون واقعا چرتن

لا إله إلّا اللّه
حالا نمیشه یه رنگ دیگه پوشید حتما باید هندونه بشیم 😂

هر چیزی تم خودشو داره مثلا عاشورا زغال میشیم؟؟؟؟اینا همه ش به دید ادما بستگی داره میتونی شادی بسازی میتونی افسرده و بی تفاوت رد بشی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رنگ های قشنگیه مخصوصا سبزش😍

ولی من هیچ وقت برای یلدایی لباس قرمز و سبز نگرفتم فقط یه بار جوراب هندوانه ای گرفتم روم نشد بپوشم😂

(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫)     با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃      من حسابم ز همه مردم این شهر  جداست  / من امیدم به خدا بعد خدا  هم به خداست ❤️

بعضیا حتما باید سبز و قرمز بپوشن یا تم هندونه و انار یادش بخیر بچم کوچیک بود باهم ست میکردیم 🤣🤣🤣🤣 الان رنگش دیگه برام مهم نیست خب پرتقال و خرما و کیوی و بقیه میوه ها و خوراکی ها هم یلدا استفاده میشن میشه رنگ اونا هم پوشید 🤔😅🤪

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

میدونید جامعه شده مصداق این حرف که ... یارو نون نداره بخوره پیاز میخوره اشتهاش باز بشه.

هر جا میری لباس و تم یلدا و ایده ی چیدمان میز یلدا فقط برای اینکه عکس بگیرن بکنن تو چشم مردم

هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)
چرا میزنی 😂😂😂

شما تاپیک زدی منم محترمانه نقد کردم دلیلشم این نیست که میخوام نظرمو به شما تحمیل کنم دلیلش اینه شما تاپیک عمومی زدی و من وظیفه خودم میدونم جواب بدم بخاطر حفظ سنت های ملی

حالا امسال بپوششون 😂

نمیشه با سن نزدیک چهل بپوشم😂

(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫)     با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃      من حسابم ز همه مردم این شهر  جداست  / من امیدم به خدا بعد خدا  هم به خداست ❤️