2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی خودت و مامانت هم سعی کنین کار کنین

دیگه مادره ۵تا ادم رفع رجوع میکنه

جونی هم میمونه براش بنده خدا

چی میگین واقعا شماها

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

ما هشت نفر پنج مرد بزرگ و بخور و سه خانم با روزی هفت هزار تومان با کلی قسط و مهمون بیست سال پیش تا ه ...

برادرات کار نمیکردن؟

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

ما که اصلا میوه و اینا نمیگیریم خیلی هنر کنیم شکممونو سیر کنیم😩

خدا به هممون رحم کنه زندگی خیلی سخت شده

گر به دولت برسی مست نگردی مردی ،  گر به ذلت برسی پست نگردی مردی ، اهل عالم همه بازیچه دست هوسند ، گر تو بازیچه این دست نگردی مردی
ما هشت نفر پنج مرد بزرگ و بخور و سه خانم با روزی هفت هزار تومان با کلی قسط و مهمون بیست سال پیش تا ه ...

ما خودمون هم سختی زیاد کشیدیم الان هم درآمد خاصی ندارم.

ولی واقعا زمانه بد شده ۶نفر آدم ۳تا بچه مدرسه ای .گرونی

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.
واقعا؟همیشه خدا باهاش دعوا داره که تو ولخرجی با بیست تومن باید پس انداز هم کنیم

اره عزیزم اصلا خرج نتراشید 20 تومن نرسیده به دهم خرجه تا انشالله بزرگ بشی بری سرکار ارایشگری کارای توخونه هم نمیزاره ؟

با این گرونیا چجوری زندگی کنیم

خدایی سخته

ماهم پنج نفر با دوتا مدرسه ای و بیست میلیون

از اول پاییز فقط پونزده میلیون اضافه از خودم خرج کردم

شوهرم خبر نداره

فکر میکنه با همون ماهی بیست تومان سر میکنیم 😔