2777
2789
باشه ممنونم:( مشکل من عصبیه بیشتر نمیدونم چیکار کنموقتی اینجوری میشم زندگی زهرمارم میشم افسرده ام عص ...

شربت بخور خلاص شی

همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست                   گاهی نشانه قطع امید ازسطح شعور طرف متقابل است...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره خیلی شدید شکمم عین توپ شده دل درد دارم ولی دفع ندارم انگار شکمم سنگه روده هام تکون نمیخورن

انجیر خشک چاره اس

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اخه شربت چقدر بخورمعادت میکنم بعد بدتر تنبل میشه روده هام

خودت میگی هر ازگاهی اینطوری میشی بخور عذاب نکشی.

راهکارای خونگی اثر نمیکنه بهت؟

همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست                   گاهی نشانه قطع امید ازسطح شعور طرف متقابل است...
خودت میگی هر ازگاهی اینطوری میشی بخور عذاب نکشی.راهکارای خونگی اثر نمیکنه بهت؟

والا با این اوضاع پیش اومده تو خونمون گمونم هر روز دیگه همین وضعه

تا هرچی میشه فرت روده هام از کار میفتن

اوضاع خونه خوب نیست

نه هیچی بهم اثر نداره هیچیدیگه اشکم داره در میاد امروز شد ۴ روز

انجیر باشیر خیس کن ناشتا بخور.گل محمدی هپ دم کن بخور

اثر نکرد شررتش ازداروخونه بگیر بخور اذیت نشی

چجوری بخورم؟ همینجوری خشک؟ ناشتا بخورم چجوری بخورم

انجیر خشک رو شبی ۱۰ تا دونه بذار تو یه پیاله و روش آب جوش بریز

میری و میای هر دفه یکی ۲تا بخور تا شب

فردا صبحش تاثیرشو ببین

انجیر خشک ملین قویه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری