2777
2789

به گفته خودش هیچیم نمیشه و خنگ هم هست معدل دانشگاه ۱۳

هیچ کاریم دوست نداره

منم میبینم اینجوریه غصه ام میشه

جدیدا هم شبا قرص استامینوفون ۵۰۰ میخوره میخوابه

به نظرتون

از دانشگاه انصراف بده بره خدمت

یا چشمش عمل کنه استخدام درجه داری ناجا بره

یا بره پیک موتوری یا اسنپ

یه سوال دیگه حدود ۴۰ تومن موتورجوش و اهن بر و یه سری خرت و پرت بره بگیره بره اهنگری خوبه؟

لطفا نگید مغازه بزنه ماهیچی نداریم پدرم کارگر روزمزد

مامانم دنبال اینه که بندازتمون بیرون از خونه

یا داره اینور اونور میره زن براش پیدا کنه

چشمش ضعیفه و بعدم حالا به مامانم گفتم عمل کنیم که بره ارتش یا نیروانتظامی گفتش که حالا عمل کنیم به یه جا دیگش گیر میدن و بعدم اگه قبول نشه چیکار کنه بگیره بتمرگه کنار من و نمره چشمش دوباره ضعیف میشه

چون کمرش بچه بوده عمل کرده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما به فکر خودت باش، کسی که باید اینده ی برادرتون واسش مهم باشه خودش - برادرتون - و بعد پدر و مادرتونن

اونقدری که درمورد موضوع برادرت تاپیک میزنی یا فکر میکنی،

به خودت فکر میکنی؟ ولش کن اونو، رو خودت تمرکز کن که زندگی موفقی داشته باشی

داداشت چیزی بشه یا نشه تهش به تو چیز خاصی نمیرسه، زندگی خودت مهمتره

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا

من یک بار دیگم گفتم الانم بگم شاید ناراحت بشی ولی بهتره که به خودتون بیاین شما و مادرتون

بخاطر این هیچی نشده که خیلی تو کارش دخالت میکنین اجازه نمیدین خودش تجربه کنه خودش دنبال مسیرش بره همش بخاطر دخالت شماها هست که تلاش میکنین برای آیندش تصمیم بگیرین. پسر ۲۰ ساله به اندازه ای بزرگ شده که خودش برای آیندش تصمیم بگیره

بفرستم ور دست یه فنی کار

حالا یا ماشین یا تعمیرات لوازم خونگی

پکیج ابگرم کن دوربین مداربسته و...

صافکاری ماشین هم خوبه

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

با این مادر انرژی منفی که داری حق داره چیزی نشده. بعدم تازه ۲۰دسالشه. رهاش کنید یه مدت خودش ببینه چیکار بایددبکنه. هی گیر دادین بهش. اخه بچه ۲۰ ساله کو....ن خودشو نمیتونه بشوره زن بگیرین براش؟!!!!

کاش تو به فکر خودت باشی برادرت را ول کن

چو عضوی به درد آورد روزگار دگر عضو ها را نماند قرار....

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

تو خودتم انگار حالت خوب نیست ها

هزار تا تایپک در مورد برادرت زدی

این حجم از نگرانی عادی نیست

اول اینکه چون برادرت کمرش رو عمل کرده و نمره ی چشمش ضعیفه و.... ارتش یا نیرو انتظامی پذیرش نمیشه

این دوتا ارگان غیر سختگیری سلامت پزشکی و .... آزمون های ورودی سختی هم دارن

دوم اینکه معدل ۱۳ هم بد نیست بخونه بعد لیسانس یه جا مشغول شه

سوم اینکه باعث پسرفت و دلمردگی برادرت نگرانی های بی مورد و بی جای تو و خانواده اته

عوض امید دادن آیه ی یاس می خونید مدام

جوونامون الان اکثرا نا امید و افسرده ان حداقل تو محیط خونه منفی نباشیم و انرژی مثبت بدیم بهشون

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜