2777
2789
عنوان

زنداییم برای فضولی بچشو بهونه میکنه😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 24 پست
مال من از بس سرشون تو زندگیمه ک حدو حساب ندارع بخاطر خانواده ک نمیتونم مستقیم چیزی بگم با استوری خود ...

متنفرم از آدم فضول ..عین کرم و انگل هستن

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بی ادب

من بی ادبم؟؟؟ یا شما ک تاپیکو ربط دادی به ی سمت دیگه؟؟؟ موضوع تاپیک استوری بود؟؟

خوب خوب خوب سلام سیسیا از امروز20تیر ماه 1404تا 19مرداد دوست تعلیقیم توی این کاربریم هست یعنی شدیم ی تیم😂منو دوستم ی تیمیم بدون هم یتیمیم برای اینکه سو تفاهم پیش نیاد اون تاپیک نمیزنه ولی اکثر جاها نظر میده❤با تشکر                                     پ ن.  بیچاره دیگع سیمکارت نداره ک با ی اکانت دیگه بیاد 

چه حوصله ای داره

خیلیییی

خوب خوب خوب سلام سیسیا از امروز20تیر ماه 1404تا 19مرداد دوست تعلیقیم توی این کاربریم هست یعنی شدیم ی تیم😂منو دوستم ی تیمیم بدون هم یتیمیم برای اینکه سو تفاهم پیش نیاد اون تاپیک نمیزنه ولی اکثر جاها نظر میده❤با تشکر                                     پ ن.  بیچاره دیگع سیمکارت نداره ک با ی اکانت دیگه بیاد 

بچه ها هی میگین استوری تیکه دار شاید اشخاصی دلشو شکستن ونمیتونه جلو رو جواب بده وتوانشو نداره درمورد ...

دقیقا بخاطر پدر مادرم هیچی نمیتونم بگممممممممم

استوری تیکه دار خیلی حرکت خز و چیپیه

اقا به شما ها چه؟؟؟ مگه الان متن تاپیک راجب استوریع منه؟؟؟ ک بذارمش یا ن؟؟؟

متنفرم از آدم فضول ..عین کرم و انگل هستن

و فتنه کن اخ ذله شدم از دستشون

اقا به شما ها چه؟؟؟ مگه الان متن تاپیک راجب استوریع منه؟؟؟ ک بذارمش یا ن؟؟؟

هرچیزی که تو تبادل نظر بنویسی قابل نظر دادنه خانم چیپ

و مثل همیشه یادت باشه ، درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه ، اما افتخار یا شرمندگیش چرا !🌱💚⏳️