2777
2789
عنوان

خانمه داذ زد سر روبه روییش که چرا توی اتوبوس لقمه میخوری

| مشاهده متن کامل بحث + 1100 بازدید | 42 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم منظورم اینه خانمه اشکالی نداشته لقمه میخورده با سروصدای این حالش گرفته شده فکرش تا شب درگیره

ببین من میدونم چی میگی

ولی خب منم خیلی وقتا خوشم نمیاد از کارای بقیه خصوصا بحث بو و بهداشت

ولی خب تحمل میکنم یه پا میشم میزم

به خودم اجازه نمیدم آبروی طرفو ببرم

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند./ تفاوت غم در کودکی و بزرگسالی، مزمن شدنش است/

این جور آدما مشکلات خانوادگی زیادی دارند وقتی نمیتونن تو خانواده حقشون رو بگیرن متاسفانه باعث آزار ب ...

اینم ممکنه و اینکه خانما دوران pms کم تحمل میشن ، یا ممکنه عزیزی از دست داده باشه یا کلا ضعف اعصاب داشته باشه یا فشار اقتصادی روش باشه یا ...

یکبار ظهر یکی از فامیل با من دردودل کرد و گربه کرد ، من واقعا بهم ریختم، عصر بچمو بردم پارک ، با یک خانم تو پارک دعوام شد و داد زدم ، از خودم تعجب کردم که این چه واکنش بد و تندی بود نشون دادم ،کاش منو ببخشه اصلا نمیشناسمش، خلاصه که آره آدم خودش عصبی شده باشه گاهی واکنش غیرمنتظره نشون میده

اینم ممکنه و اینکه خانما دوران pms کم تحمل میشن ، یا ممکنه عزیزی از دست داده باشه یا کلا ضعف اعصاب د ...

من خیلی وقت ها از جایی دیگه ای ناراحت بودم ولی سر بچه هام خالی کردم متاسفانه فکر کنم برای همه پیش میاد

شاید ملچ ملوک میگرده

من اگه یکی کنارم همچین کاری کنه میزنم تو دهنش

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

درسته بعضی غذاها بود دارن و از نظر اجتماعی بو ممکنه آزار دهنده باشه ولی این چیزا ربط به دل آدمم داره. دلا کوچیک شدن و در از کینه. حالا چی میشه یکی غذا بخوره. شاید فرصت نداشته ، شاید فشارش افتاده ، و هزار شاید دیگه

مردم فکر میکنن حقشون دست یکی دیگه اس. جرات ندارن ریشه مشکلشون رو مقصر بدونن سر دیگران خالی میکنن

بنظرم آدما موقع غذا خوردن خیلی معصوم میشن حتی آدمای بد هم موقع غذا خوردن باعث میشن دلم بسوزه . نمیدونم چرا

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
روانی به تو چ اخه زنیکه احمق بعضیا خیلی دریده و سلیطه ان وحشیای سگ🚶♀️😑🤣

سیسی

این استیکر صورتیه جریان داره؟

چن روزه خیلیییی میبینم

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...

وای آره خیلی زنا سلیطه شدن جدیدا،من انقدر اضطراب اجتماعی دارم و دلهره میگیرم با هیچکس حتی بابا مامانم بحث نمیکنم دیگه بیمارستان میری سر یه نوبت صداشونو میندازن رو سرشون،تو بازار علکی بهت میخورن نگاشونم میکنی داد و هوار میکنن خیلی ترسناک شدن واقعا

یه‌رنابسپاراز‌ بدبخت‌ که‌‌ مهار‌کننده‌ حروم‌لقمه سدآرزوهای کوچیک وخوشگلش شده❤️😕

از همین بیشتر ناراحت شدم که خیلی مظلوم عذرخواهی کرد لقمشو جمع کرد

متاسفانه تو جامعه ادمای بیشعورو و زورگو زورشون بیشتره چون جلوی ظالم سکوت میکنن همین باعث فرهنگ اشتباه و اسیب زننده میشه سکوت و هیچ کاری نکردن درمقابل افراد ضد اجتماع