2777
2789
اینکار ممکنه ضربه اش براش سنگین باشه. ضمن اینکه ما نباید بچه ها از محیط های ناسازگار ایزوله کنیم. تا ...

ایزوله کردنو قبول دارم

اما باید سنش به ایزوله برسه یا نه؟ 7ساله چرا باید فکر پسر بیفته سرش اصلاا؟؟

من حتما ارتباطمو بهتر و بهترم خواهم کرد

با پدرش صبت میکنم که هواشو بیشتر داشته باشه

خیلی پیچیده حرف میزنید نمیشه بازش کنید یا توضیح بدین ؟ میدونم علمتونو رایگان بدست نیاوردین اما زکات علم هم واجبه

و من یتوکل علی الله،  فهو حسبه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون نسل تموم شدمن خودم تو هم سن و سالام عجیب بودم!!!هنوزم بهم پیشنهاد میدن میگم نهچون این باور خودمه ...

خوب بودم باهاش که حرفاشو میزنه دیگه

کلا همه چیشو میگه حتی خصوصی ترین چیزا

باهم خیلی حرف میزنیم

پارسال دخترم اومد خونه و گفت

یکی از بچه های کلاس بدون مقدمه از بوجود اومدن بچه صحبت کرده بوده برای کل کلاس!!!

و متاسفانه دخترهای کلاس تحت تاثیر حرفهای اون دختر قرار گرفته بودند و واکنش بسیار بد مادرها فاجعه داشت درست میکرد...

ولی دخترم بهش میخندید که مطالبی که میگفته همه اش چرت و پرته...

می دونی چرا؟

چون من قبلش واسش مسائل اینچنینی رو به اندازه سنش توضیح داده بودم و هر سال این مسائل رو یواش یواش به اندازه سنش بازتر می کنم و توضیحات علمی رو بهش میدم.

این چیزی بود که غزاله نصیری و چند تا روانشناس حاذق یادم داده بودن...

الان دخترت میبینه اطرافیانش با جنس مخالف رابطه دارن سال بعد مسائل زیر نافی رو ازشون میشنوه چند سال بعد توی سایتها مسائل بدتر رو به چشم میبینه.

اینکه بیای غصه بخوری و کلا دخترت رو ایزوله از محیط بار بیاری فقط صورت مسئله رو پاک کردی

اتفاقا این مسئله رو به فااال نیک بگیر و حتما حتما از این به بعد با مطالعه پیش برو.

سن خیلی خوبیه برای شروع یادگیری

امیدوارم خدا خودش نگهدار بچه هامون باشه

اینکار ممکنه ضربه اش براش سنگین باشه. ضمن اینکه ما نباید بچه ها از محیط های ناسازگار ایزوله کنیم. تا ...

اسم یه کتاب رو گفته بودید

اسم و نویسنده و انتشاراتشو اگه دارید لطفاً بهم معرفی کنید

ممنون

پارسال دخترم اومد خونه و گفتیکی از بچه های کلاس بدون مقدمه از بوجود اومدن بچه صحبت کرده بوده برای کل ...

حتما عزیزم

میرم یادمیگیرممم

ایزوله کردنو قبول دارم اما باید سنش به ایزوله برسه یا نه؟ 7ساله چرا باید فکر پسر بیفته سرش اصلاا؟؟ م ...

پیچیده یعنی دوستانی که توی کلاس داره و معلمی که بهش عادات کرده. افرادی که در کلاس دیگه باشند شرایطتشون بهتر نباشه. توی این بهتره اصلا واکنشی نشون ندید ولی یکم حواستون باشه که آیا اصلا اون دختره هم منظوری داره؟ به نظرم اگر کاری می خواهید برای بچه انجام بدید ارتباطتون با پدرش را بهبود بدید. روی این موضوع کاری علمی و عملی خوبی میشه انجام داد.

اسم یه کتاب رو گفته بودیداسم و نویسنده و انتشاراتشو اگه دارید لطفاً بهم معرفی کنیدممنون

به بچه ها گفتن، از بچه ها شنیدن» کتابی است که والدین میآموزند در خانه و مدرسه چگونه با کودکان سخن بگویند. همچنین در این کتاب سعی شده است از نمونههای محکم و زندهای که در بطن هر مرحله از یادگیری به رفتار و کاربرد واژهها ارتباط دارد، استفاده شود، محیطی احساسی ایجاد شود که برای کودکان امن باشد تا آغوش خود را به روی مسائل تازه و ناآشنا بگشایند و همچنین نشان دادهایم که کودکان چگونه میتوانند مسئولیت بپذیرند و خویشتنداری را تمرین کنند. در این کتاب روشهای متعددی پیشنهاد شده است که کودکان را تشویق میکند تا بدانند کیستند و چه کسی میتوانند باشند.

آدل فابر و الین مازلیش

پیچیده یعنی دوستانی که توی کلاس داره و معلمی که بهش عادات کرده. افرادی که در کلاس دیگه باشند شرایطتش ...

نه کلاسشو عوض نکردم معلم جاشو عوض کرد گفت میخام چند روزم این دختر رو زی نظر بگیرم ببینم به بقیه دخترا چی میگه

پدرش مارو ول کرده هیچ سراغی ام نمیگیره میدونم خلا اونم هست

وقتی مدرسه هست به مادرش تماس بگیر و ماجرا رو تعریف کن

پیام دادم گفتم عصبانی میشم با تماس یچیز بد میگم

پیام دادم اصلا انگاااار نه انگاااار