یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
چهل سالگی میان سالی محسوب میشه و بسیااار هم عالیه.پخته تر شدی،تجربیاتی کسب کردی که هرگز در سی سالگی و بیست سالگی نداشتی و دیدت به دنیا و زندگی تغییر میکنه و اینها عاااالی هستن. به جنبه های خوب سنت فکر کن
نمی گویم دستم رابگیر، یقین دارم که دستانم همیشه در دستان گرمت بوده، خدای من! هرگز دستهایم را رها نکن که من گم میشوم میان ازدحام گرگها و آدمها!!
آدمای بور که جوونتر بنظر میان من یخورده پوستم گندمی جدیدا هم تیره تر شده فک کنم بخاطر همونم پیرتر بن ...
نه عزیزم چون پایین شهر هستی بهت میگن حاج خانم هر فرهنگی یک تیکه کلام مخصوص داره .
بالا شهر به بعضی آقا یا خانم مسن هم بگی حاج خانم یا آقا بهشون بر میخوره .به خاطر مسائل اعتقادی و این جور چیزها ،سریع اعتراض میکنند.به خاطر همین زیاد جرات نمیکنند اینطوری صدا کنند .
من ۴۶ سالمه الان جایی کار میکنم دوستام همه ۳۰ ساله هستند واقعا با هم فرق چندانی نداریم و ب هم دوست هستیم و اونام با من راحت هستند اصلا احساس پیری نمیکنم
نه عزیزم چون پایین شهر هستی بهت میگن حاج خانم هر فرهنگی یک تیکه کلام مخصوص داره .بالا شهر به بعضی آ ...
بچه بودم مامانم سنی نداشت زیر سی بود میرفت از وانتی خرید کنه بهش میگفت بفرمایید مادر انقدر بهش برمیخورد میگفت مرده چرا بهم گفته مادر مگه من چند سالمه چرا نگفته خواهر 🤣🤣🤣 من اون موقع متوجه نمیشدم ولی الان میدونم منظورش این نبوده تو مادر منی تیکه کلامش بوده به مادرا میگفته مادر
من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز