2777
2789
عنوان

خیانت کنم بهش

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 61 پست
ینی سرماخوردگیه؟

معلوم نیست دقیق کلا حالش خیلی داغونه از هر نظر بگی نزدیک به مرگ بود خودمو مقصر میدونم و ناراحتم هی هم بدتر حزصمو میدن که میگن بهش نگو ناراحتی اصرار نکن باهات حرف بزنه حالش خرابه فلان نکن پس من چیکارکنم خدایی باهاش حرف نزنم دیوونه میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین اگر ی درصد زندگیتودوستداری نکن اینکارو کنی یعنی دنبال بهانه ای بری دنبال خیانت نمیتونی جداشو ول ...

نه من ۴سال باهاشم هیچوقت خیانتی نبوده از هیچکدوم از ما دوتا

ولی یه چیزی دیوونم کرد که فشار میارن که باهم حرف نزنیم میگن مریضه بزارش به حال خودش چون بستری بوده بهش فشار نیار حرف نزن پیام نده بزار همش بخوابه دیوونم کردن با این حرفا خودش عادت داره بهم خدا شاهده روزی ۲۰۰تا پیام میدم بهش حتی اگه خودش نتونه پیام بده این چیزیه که همیشه خودش خواسته و بینمون بوده ولی اومدن خانواده ها میگن تو عصبیش کردی مریضش کردی هی دیگه پیامش نده

ببین اگر ی درصد زندگیتودوستداری نکن اینکارو کنی یعنی دنبال بهانه ای بری دنبال خیانت نمیتونی جداشو ول ...

من نمیتونم ما کلا مثل دوتا آدم بیش ازحد وابسته هم همش باهم حرف میزنیم میگن فاصله بزارید نمیفهمن این اذیتمون میکنه بهش هم میگن که فاصله بزاره همش بخوابه اونم کمتر پیام داده و اصلا خیلی کم بوده قانعش کردن که الان بیخیال باشه فقط بخوابه

معلوم نیست دقیق کلا حالش خیلی داغونه از هر نظر بگی نزدیک به مرگ بود خودمو مقصر میدونم و ناراحتم هی ه ...

اگر میخواید ازدواج کنید ینی رسمی هستید ک سعی کن کنارش باشی مراقبش باشی این روزا میگذره .ولی اگ قرار نیست ازدواج کنید مراقب روحیه خودت باش ک نابود نشه

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

نه من ۴سال باهاشم هیچوقت خیانتی نبوده از هیچکدوم از ما دوتا ولی یه چیزی دیوونم کرد که فشار میارن که ...

میدونی خیانت نکن بهش.ولی با خودش بحرف درسته مریضه ولی تو بهش روحیه بدی باهاش حرف بزنی وقت بگذرونیم بهتر میشه.خیانت طرف تو نابود میکنه