گل_همیشه_خندان مدیر عضویت: 1404/06/28 تعداد پست: 1014 عنوان کسی تابحال آش برای مدرسه (بچه های کلاس) برده | مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 19 پست ؟میشه نظر بدین اگر اینکارو کردین؟ 🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar امروز | 04:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گل_همیشه_خندان مدیر استارتر عضویت: 1404/06/28 تعداد پست: 1014 نه واسه آش ، چندتا چیز شور و شیرین خورده بود و بالا آورده بودنه ویروس نداشت چون بعدش زود خوب شد و دک ... آهان پس برای همون بوده رودل کرده ... گفتم کهدختر من کلا کم خوراکه نمیخوره میزاره داخل ظرف غذاش میاره خونه داداش کوچولوش میخوره 😍خب باید به بچه بگی قبلش که زیاد نخور حواست باشه و اینا الان شما اینو گفتی من به دخترم گوشزد کنم مرسی 🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar
گل_همیشه_خندان مدیر استارتر عضویت: 1404/06/28 تعداد پست: 1014 من واسه یلدا میخام مارشمالو درست کنمهم سادست هم خوشمزه هم کم هزینه خیلی هم عالینوش جون بچه ها باشه انشاللهدست شما هم درد نکنهبچه من لب به مارشمالو نمیزنه ولی خیلی از بچه ها دوست دارن 🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar
گل_همیشه_خندان مدیر استارتر عضویت: 1404/06/28 تعداد پست: 1014 همیشه به شادی ، تو فکرش نرو چیزی نمیشه چون میگی همشون دوست دارن مرسی عزیز دلمخوب شد گفتی تو کاسه هاشون کم میریزم عزیزم 🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar
4153 عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 3315 آهان پس برای همون بوده رودل کرده ... گفتم کهدختر من کلا کم خوراکه نمیخوره میزاره داخل ظرف غذاش میاره ... خواهش گلم🌺🌺🌺🌺🌺🌺
maman_tahaa عضویت: 1403/07/15 تعداد پست: 1426 خیلی هم عالینوش جون بچه ها باشه انشاللهدست شما هم درد نکنهبچه من لب به مارشمالو نمیزنه ولی خیلی از ب ... قربونت عزیزممارشمالو ما بزرگترا هم دوس داریم😍😂