2777
2789
عنوان

پدر بد اخلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 20 پست
والا نمیخوام قضاوت کنم ولی اینجور که داری تعریف میکنی به نظرم حق با بابات بودههمسرت نمیتونست تو ماشی ...

ببین بابام تو زندگیم کاری برام نکرده فقط هزینه غذامو داده سالی یه بارم برامون لباس خریده.در عوض من همیشه یه دختر خوب و درس خون و بی حاشیه بودم براش برعکس بچه های دیگه ش که بدرد نمیخورن اصلا و کلی هم براشون پول خرج کرده تاحالا از زمین و خونه و فلان بگیر تا هرچی فکرشو کنی بعد برا عروسی من یه تیکه وسیله هم نداد همه رو با بدبختی گرفتم خودم اونم نه کامل بتونم بگیرم که باعث شد مادر شوهرم کلی طعنه بزنه.از وقتیم سرکار میرم همیشه سعی کردم بهشون رسیدگی کنم و هرچی بوده براشون بردم یا خریدم گفتم بزا لذت دختر شاغل شونو ببرن اما اصلا قدر نمیدونه اصلا...حتی سری قبل رفتیم خونه شون شوهرم به بابام گفت چه لباس قشنگی پوشیدی چه خوشتیپ شدی بعد بابام برگشت گفت از خونه بابای تو که نیاوردم....کلا کلامش خیلی تیز و دل شکننده س

راستش منم خیلی بدم میاد زن و شوهرا تو جمع همو لمس میکنن معذب میشم همش حس میکنم باید نگاهمو بدزدم ازشون.

مخصوصا جلو بزرگتر.

حالا بدون لمس کنار هم نشستن ایراد نداره

پای تو موندنم خیانت به خودمه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستش منم خیلی بدم میاد زن و شوهرا تو جمع همو لمس میکنن معذب میشم همش حس میکنم باید نگاهمو بدزدم ازش ...

نه بابا لمس نه خودم بدم میاد فقط دستش روی زانوم بود بندت خدا...تازه وقتی عصبانی شد دیکه کنار همم ننشسته بودیم پدرم داشت با شوهرم حرف میزد بعد که حرفش فکر کردیم تموم شده شوهرم یه لحظه گفت آخر هفته بریم ماهیگیری؟این دیگه قاطی کرد گفت منو بی حرمت کردی و فلان مگه همش با زنت نیستی دیگه چرا اینجام باهاش حرف میزنی و این حرفا

نه بابا لمس نه خودم بدم میاد فقط دستش روی زانوم بود بندت خدا...تازه وقتی عصبانی شد دیکه کنار همم ننش ...

پس کلا اخلاق بابات اینه ديگه، به جای ناراحتی و گریه، همینجور که هست بپذیرش و حرفا و رفتار تندش رو جدی نگیر

پای تو موندنم خیانت به خودمه