2777
2789
نقشه پسره هست که اینطوری بکشونتش خونه .....به بهانه اینکه توی خونه امنهحالا ببین کی گفتم بهت 😉

پسره مگه آنقدر بیکاره این کارو کنه این همه آدم جمع کنه ؟😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسره مگه آنقدر بیکاره این کارو کنه این همه آدم جمع کنه ؟😂

فعلا که اینقدر بیکار بوده با دوست تو

اینطوری بازیچه شدن

چون فکر نمیکنم یه پسر تا این حد اسکول باشه فکر کردم نقشه خودش بوده .... ولی خب شاید اونم مثل دوستت اسکوله

تو بهتر این دو نفر رو می شناسی

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

تعهد داده که

😐😐😐 خدایی چند سالته

ما رو گرفتی با این تاپیک ؟!

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

فعلا که اینقدر بیکار بوده با دوست تو اینطوری بازیچه شدنچون فکر نمیکنم یه پسر تا این حد اسکول باشه فک ...

منم بهش همینو گفتم

گفتم چرا نگفتی مدرک شناسی بده ببینم مامورید یا نه میگفت من نمیتونستم حرف بزنم اصلا

منم بهش همینو گفتم گفتم چرا نگفتی مدرک شناسی بده ببینم مامورید یا نه میگفت من نمیتونستم حرف بزنم اصل ...

اوکی

حالا بعدا که خواست با پسره بره سر قرار

ببین همون حدس من میشه یا نه

تو فعلا به اون دوستت نمیخواد بگی

اوکیحالا بعدا که خواست با پسره بره سر قرارببین همون حدس من میشه یا نهتو فعلا به اون دوستت نمیخواد بگ ...

با پسره خیلی وقته باهمن

منم پسره رو دیدم اونجوری نیست ولی اولین رابطشه با پسره میگفت بیرون شهر فقط مونده بودیم داشتیم صحبت میکردیم یهو یه ماشین شخصی ولی با لباس ماور بودن

با پسره خیلی وقته باهمنمنم پسره رو دیدم اونجوری نیست ولی اولین رابطشه با پسره میگفت بیرون شهر فقط مو ...

ولی فکر میکنم گفته بودی بار اول بود رفته بودن سر قرار با هم

اوکی

چون ازشون رشوه نگرفتن

پس بعدا ببینین حرف من میشه یا نه

ولی فکر میکنم گفته بودی بار اول بود رفته بودن سر قرار با هماوکیچون ازشون رشوه نگرفتنپس بعدا ببینین ح ...

گفتم اولین رابطشه

هرچی بشه تا چند روز دیگه مشخص میشه