2777
2789

سلام هفته دیگه جشن داریم یهدفامیل شر و فتنه هم داریم که به دلایلی نمیشه نباشه و میاد ولی از استرس دارم میمیرم هرجا میره دوتا حرف میزنه شر به پا میکنه چه طوری.ترخدا هر کس دعا زبون بند داره بده بخونم شر نشه و فتنه نکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای عزیزم زبون بند واینا چیه

اگه بهت ضرری میرسونه باهاش رفت وآمد نکن

چه دلیلی داره کسی که باعث آزارت میشه رو ببینی بزارش کنار هر کی باشه مهم نیست

گاهی اوقات آدم دلش یک آشپزخانه آرام،یک لیوان چای ومادرش را میخواهد

#زبانبند_تسخیر_دشمنان

💎هرکس پیش از طلوع آفتاب این دعا را  بخواند وقبل آن ده مرتبه صلوات بفرستد جمیع اعداء مسخر او شوند و زبان دشمنان و بد خواهان بسته شود.:

💫بسم الله الرحمن الرحیم سخر لی اعدائی کما سخرت الریح لسلیمان بن داود علیهما السلام و لینهم لی کما لینت الحدید لداود علیه السلام و قهر هم لی کما قهرت ابا جهل لمحمد صلی الله علیه و اله وسلم بحق کهیعص صم بکم فهم لا یرجعون حمایتنا و بحق حمعسق کفایتنا صم بکم عمی فهم لا یبصرون صم  بکم عمی فهم لا یعقلون ایاک نعبد و ایاک نستعین فسیکفیکهم الله و هو السمیع العلیم و لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم وجعلنا من بین ایدیهم سدا" و من خلفهم سدا" فاغشیناهم فهم لا یبصرون و صلی الله علی خیر خلقه محمد و اله الطاهرین والحمدلله رب العالمین .💫

@duaa786

#زبانبند

برای اینکه زبان دشمنان را ببندی و از شر سخن چینی آن ها در امان باشی

این دعا را با وضو و لباس مطهر و با کمال خلوص نیت نوشته همراه داشته باش

💫یوم لا ینطقون و لا یوذن لهم فیعتذرون فوقع الحق و بطب ما کانوا یعملون ووقع القول علیهم بما ظلموا فهم لا ینطقون حمسق حمیت کهیعص کفیت عقدت عنک یا حامل کتابی هذا السنه الخلق و البشر من کل انثی و ذکر بالف الف لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم و صلی الله علی سیدنا محمد و علی و صحبه و سلم💫

📙خزینة الاسرار

@duaa786

کدوم سوال جونم.بپرس همین جا

تو تاپیکم گفته بود ازدواج مرد مجرد با زن مطلقه.

شما گغتی من حاظر نیستم دوتا پسرهام همچنین زنی بگیرن...گفتم حتی اگه بدونی دختره دیوونه پسرته حتی اگه دختره اینقدر بچه ات و دوس داشنه باشه ک بخاطرش خودکشی کنه؟حتی اگه قلب و روح دوتا عاشق و بکشنی و بکشی نمیزاری؟

👇👇👇چون که اسرارت نهان در دل شود / آن مرادت زودتر حاصل شود🤗😍