2777
2789
عنوان

یه دعا مبخوام وایه بسته شدن ربون یه ادم شر و فتنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1182 بازدید | 28 پست

🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🍃

@duaa786

#زبانبند⚡️

♻️آیه مبارکه ذیل را بر روی ورقه نوشته و سپس در پایین ورقه نام فرد مورد نظر را بنویسد و با خود به همراه داشته باشد :

💫قال تعالى بسم الله الرحمن الرحيم " قال رجلان من الذين انعم الله عليهما ادخلوا عليهم الباب فإذا دخلتموه فإنكم غالبون وعلى الله فتوكلوا إن كنتم مؤمنين 💫

@duaa786

🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@duaa786

دعای #زبانبند

❗️برای بستن زبان دشمن، زبان زن و یا شوهر بددهن و یا زبان فردی بدگو، فحاش وبی‌ادب، این دعا را بخوانید

💫یَا صَانِعَ کُلِّ مَصْنُوعٍ یَا خَالِقَ کُلِّ مَخْلُوقٍ یَا رَازِقَ کُلِّ مَرْزُوقٍ یَا مَالِکَ کُلِّ مَمْلُوکٍ یَا کَاشِفَ کُلِّ مَکْرُوبٍ یَا فَارِجَ کُلِّ مَهْمُومٍ یَا رَاحِمَ کُلِّ مَرْحُومٍ یَا نَاصِرَ کُلِّ مَخْذُولٍ یَا سَاتِرَ کُلِّ مَعْیُوبٍ یَا مَلْجَأَ کُلِّ مَطْرُودٍ💫

✨ https://t.me/joinchat/AAAAAEmuSdS_oHM5pbm-eA

تو تاپیکم گفته بود ازدواج مرد مجرد با زن مطلقه. شما گغتی من حاظر نیستم دوتا پسرهام همچنین زنی بگیرن ...

ببخشید عزیزم ولی بازم با این شرایط دلم نمیخواد.اگر پسرم مجرد باشه دلم میخواددختری واسش بگیرم که تجربه ازدواج قبلی نداشته باسه.البته اینم بگم من کلا مامان سخت گیری هستم معلم پسرم همیشه بهم میگه پسرت خیلی قانومند هست چیزی که من تو دانش اموزای دیگم نمیبینم.شاید این نظر من اشتباه باشه ولی بهش اعتقاددارمن

@duaa786

#زبانبند

جهت عقد اللسان و رفعت و عزت و استجابت دعا و تسهیل امور و حب خلایق ۳۳ بار بخوان :

💫يس وَالْقُرْآنِ الْحَكِيمِ ص وَالْقُرْآنِ ذِي الذِّكْرِ ق وَالْقُرْآنِ الْمَجِيدِ ،ن وَالْقَلَمِ وَمَا يَسْطُرُونَ💫

📕ختوم و اذکار ج ۱

@duaa786

ببخشید عزیزم ولی بازم با این شرایط دلم نمیخواد.اگر پسرم مجرد باشه دلم میخواددختری واسش بگیرم که تجرب ...

نمیدونم چی بگم بهتون بگم ولی طرز فکرتون واقعاا اشتباهاس.....بازم ممنون ک جوابم دادی

👇👇👇چون که اسرارت نهان در دل شود / آن مرادت زودتر حاصل شود🤗😍
تو تاپیکم گفته بود ازدواج مرد مجرد با زن مطلقه. شما گغتی من حاظر نیستم دوتا پسرهام همچنین زنی بگیرن ...

چرامگه زن مطلقه چشه !! كى اينو گفته بود

دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍            خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏
استارتر...جوابمم داد میتونی بخونی ک چی گفت

بله عزيزم خوندم 

تو تاپيك خودت نظرمو ميگم

دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍            خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏
یعنی چی؟؟؟

این روشی هستش که من از یک نویسنده یاد گرفتم .این که با ایمان و از ته قلبم با فرشته اون ادم ارتباط برقرار می کنم و بهش عشق میفرستم و ازش میخام که اروم باشه و کاری به کار من نداشته باشه .وقتی یکی حالش خوب باشه کاری هم به دیگران نداره .در واقع با این روش به اون ادم انرژی مثبت میفرستیم تا حالش خوب شه و مهربانتر برخورد کنه با دیگران . تو به ذات پاک و خدایی اون ادم درود میفرستی و بیدارش می کنی