2777
2789
عنوان

خانومای بالغ بیایید بگید شما اگر‌جای این زن بودید چه ریکشنی داشتید

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 25 پست
نه نظر خودمون رو میگم میشه قضاوت و الا شما تو متن هستی میتونی هر فکری کنیولی بنظرم یک طرفه فقط نبین ...

فثط بحث خیانت و واکنشش نیست پس بقیه چیزا چی

من همه چی رفت! کلا به باد رفتم

اگر اون بی تجربه بوده به زندگی و بار اولش بوده خب منم بار اول زندگیم بوده و بی گناه سوختم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا سنت کمه و داری بزرگنمایی میکنی تو بلوغ احتمالا مثلا مامانت شاغله بنده خدا بخاطر رفاه تو سرکا ...

:) اولا الان دیگه شاغل نیست

دوما وضع مالی اونقدری خوب هست که نره سرکار

سوما میرفت سرکارکه بیشتر پیش شوهرش باشه همه میگن کل خاندان از بچگیم تا الان

چهارما شغلشم چیزی نبود بگیم به رشتش مربوط بود و علاقه داشت ، یه صندوقدار ساده بود و چون رستوران مال خودشون بود بی حقوق کار میکرد

شما نمیخوای اونو قضاوت کنی ولی داری منو قضاوت میکنی عجیبه

فثط بحث خیانت و واکنشش نیست پس بقیه چیزا چیمن همه چی رفت! کلا به باد رفتماگر اون بی تجربه بوده به زن ...

میدونم عزیزم تو سرنوشت هر کسی یه مشکلی کمبودی و نقطه ی تاریکی هست اکه توجه کتی و هی اینو بزرگ کنی که من این رو داشتم یه مدل توجیه میاری برا خودت برای افسرده بودن ،پیشرفت نکردن و..

الان مهمه تا این طناب قایق افکارت ب اسکلع مثل باشه هر چی پارو بزنی و تلاش کنی نمیری جلو

رها کن پاره کن اون طناب و گذشته و..و پارو بزن و برو

گذشته بد بود سخت بود نزار اون افکار اون حس گذشته ،اینده آن رو هم خراب کنه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
:) اولا الان دیگه شاغل نیستدوما وضع مالی اونقدری خوب هست که نره سرکارسوما میرفت سرکارکه بیشتر پیش شو ...

خیلیا هستن مامانشون شاغله حتی کادر درمان که شیفتای سنگین داره خیلی روزا خونه نیست باید همه بگن مامانمون مارو ول کرد؟ درسته این حرف؟

خیلیا هستن مامانشون شاغله حتی کادر درمان که شیفتای سنگین داره خیلی روزا خونه نیست باید همه بگن مامان ...

دومین بچه رو هم میاره ول کنه وردل اون بچه که هنوز خودش بچست؟

تاپیکمو خوندی کامل؟

دومین بچه رو هم میاره ول کنه وردل اون بچه که هنوز خودش بچست؟تاپیکمو خوندی کامل؟

بچه اول همیشه کمک مادر واسه خواهر برادر کوچیکتره یعنی تو خواهرتو بزرگ کردی ؟ ترک تحصیل کردی اونو بزرگ کردی؟ اگه آره حق با توعه ولی چهاربار بچه نگه داشتن اونم خواهر کوچیکتر نمیتونی ادعا کنی مسوولیتش با تو بوده

بچه اول همیشه کمک مادر واسه خواهر برادر کوچیکتره یعنی تو خواهرتو بزرگ کردی ؟ ترک تحصیل کردی اونو بزر ...

نزدیک یکسال تمام وقتی یازده سالم بود

و اونم فقط یه نوزاد چندهفته بود نه چندماهه

بله از درس و همه چیمم افتادم نمراتم به شدت افت کرد

همه چی مشخصه نمیدونم چرا تلاش میکنی دردمو کوچیک کنی و توجیهم کنی