2777
2789
عنوان

زندگی دیگه بهم کیف نمیده حال نمیده جالبه ک

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 29 پست

اگر حارجم بری باز همینی

روحت درگیره و سنگین .سعی کن سبکش کنی .با نزدیک تر شدن به خدا با کم کردن استرس با کارهای خوب بهتر میشی

انگیزه یه وقت هست یه وقت نیس .سخت نگیر .الانم هوا سرده و افسردگی گاهی پیش میاد

اما باز سعی کن از چیزای کوچیک لذت ببری تا حالت بهتر بشه

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از مرگ میترسم خیلی

خدانکنه دختر این حرفا چیه. شوخی کردم بخندی.

نه ب مرگ فک کن نه چیزی ک هنوز پیش نیومده.

عادی باش مث همه .زندکی ب ماهم حال نمیده ولی تا نفس هست زندگی هس

نه تو آنی که همانی نه من آنم که‌تو دانی🎭

منم همینطور خودم خداروشکر از نظر مالی مشکلی ندارم ولی وقتی شرایط مردم رو میبینم قلبم به درد میاد ادم ...

دقیقا

اصلا انگار بارون غم میباره تو شهر

حال و هوای مردم خوب نیست

هرکسی ب نوعی

نمیدونم چرا

بیماری خیلی زیاد شده

گرونی زیاد شده

بی پولی زیاد شده

غم مردم حالمو بدتر میکنه

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️
دقیقا اصلا انگار بارون غم میباره تو شهر حال و هوای مردم خوب نیست هرکسی ب نوعی نمیدونم چرا بیماری خیل ...

انگار ادم ها مثل پازل به هم وصلن

وقتی حال بقیه بد باشه حال ماهم بد میشه

وقتی غم توی چشم بقیه هست و حسرت رو میشه تو نگاهشون دید ناخودآگاه ادم دلش میگیره

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

مشکلات داشتم مثل دعوا تو خانواده و اینا اما انقدر الان شرایط بده ک عاشق دوران بچگیمم

نمیدونم شدت و حدتش چقدر بوده. ولی گاهی اینقدر قبلا جنگیدیم که دیگه الان جانی نداریم و کم میاریم در برابر مشکلات. گاهی ناکامی ها و گاهی اینکه علیرغم میل باطنی راهی اومدیم و گاهی ایده ال گرایی. همه این ها میتونن منجر به همچین مشکلات روحی بشن. حتما مشاور پیدا کنید. کمک میکنه.

سعی کن خدا رو تو زندگیت داشته باشیقران بخون نماز بخون بخدا آرامش میگیری

انقدر دلم میخواد نماز بخونم اما هردفعه ی چیزی میگه فایده نداره ولش کن کاش بتونم مصر باشم و انجامش بدم 🙏❤️

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️
دقیقا اصلا انگار بارون غم میباره تو شهر حال و هوای مردم خوب نیست هرکسی ب نوعی نمیدونم چرا بیماری خیل ...

اسی به بچه ها توجه کن اگه دیدی بچه ها نیازمنده بهش کمک کن فوق العاده حالت خوب میشه

و اینکه نزدیک شدن رو به خدا روهم فراموش نکن

انگار ادم ها مثل پازل به هم وصلنوقتی حال بقیه بد باشه حال ماهم بد میشه وقتی غم توی چشم بقیه هست و حس ...

خوشبختی یک امر جمعی هست. شما به یک مساله خفن روانشناسی اشاره کردید. میگن اگر میخوای شادتر باشی باید بزنی بیزون یک روز کمک کنی به بقیه بدون چشم داشت. ولی این مفهوم در دنیای فعلی ما مردمان ایران مرده. همه شدیم پر از خشم.

اسی به بچه ها توجه کن اگه دیدی بچه ها نیازمنده بهش کمک کن فوق العاده حالت خوب میشهو اینکه نزدیک شدن ...

حتما عزیزم ممنونم ازت مهربون🥹❤️❤️❤️

انقدر دلم میخواد نماز بخونم اما هردفعه ی چیزی میگه فایده نداره ولش کن کاش بتونم مصر باشم و انجامش بد ...

ثابت قدم باش اون چیزی که میگه فایده نداره اون شیطانه نذار

اسیرت کنه با یه بسم الله شکستش بده 💪🏻

وای نماز صبح چقددددر روح آدم سبک میکنه

ثابت قدم باش اون چیزی که میگه فایده نداره اون شیطانه نذار اسیرت کنه با یه بسم الله شکستش بده 💪🏻وای ...

حتما تلاشمو میکنم ک حس مانع شدن رو سرکوب کنم و امتحان کنم و شروع کنم ب خوندنش

خوشبختی یک امر جمعی هست. شما به یک مساله خفن روانشناسی اشاره کردید. میگن اگر میخوای شادتر باشی باید ...

بله متاسفانه

خاله من مدیر مدرسه ست

یکی از دانش آموزاش وضعیت مالی مناسبی نداره مادرش فوت شده

یه روز اش نذری داده بودن توی مدرسه

گفت این بچه اومده گفته خانوم به خدا دو روزه من هیچی نخوردم دیشب دعا کردم گفتم خدایا فردا من غذا بخورم

خب وقتی ادم این چیزا رو میبینه و میشنوه چجوری میتونه احساس خوشبختی داشته باشه و از زندگی لذت ببره

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵