2777
2789
عنوان

پانیذ الهام حسینی بلاگر

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 30 پست

من اینستامو پاک کردم برای اینکه این اشغالارو نبینم

یکی کل خونش طلائیه

یکی خیانت کرده

یکی با شوهرش دارن همو جر میدن

یکی شوهرش عین عقب افتاده هاس میام میرقصن

حاشیه هاشونو از این کانالای یوتیوب میبینم یا کسی برام بگه

البته مقصر خود ماهاییم اگه کسی نگاهشون نکنه پول مفت گیرشون نمیاد که بخوان بکنن تو چشم ملت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماشین واسه خود الهام نیست ، سجاد نمایشگاه ماشین داره از نمایشگاه برداشته بودن چندتا پست و استوری مسخره گرفتن و پز دادن باهاش بعدم ماشین و برگردوند سرجاش تونمایشگاه برای فروش، بعد از خیانتش به الهام که رفت با عسل به عسل هم که مازراتی داده بود، همه رو از نمایشگاه خودش برمیداره فیلم میگیرن میبرن میذارن نمایشگاه

میشه برام دعا کنین! همه چی درست بشه مشکلاتم حل بشه!! امضامو دیدین برام صلوات بفرستین♥️

ماشین واسه خود الهام نیست ، سجاد نمایشگاه ماشین داره از نمایشگاه برداشته بودن چندتا پست و استوری مسخ ...

برای امضات صلوات فرستادم

خدایا چنان کن سرانجام کار....... تو خشنود باشی و ما رستگار
میگم یکی بود تو تیم تارا محب وقتی ایران بودناسم دخترش دزیره بوداسم پسرش والااسمش چیهمرتب تو ری اکتها ...

نشنیدم عزیزم

خدایا چنان کن سرانجام کار....... تو خشنود باشی و ما رستگار