2777
2789
عنوان

به نظرتون سرطان پانکراسه

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 21 پست
الهی واقعا ناراحت شدم انشاءالله غم آخرتون باشه برا اینم یهویی شده دکترا هم بیشتر ترسوندتمون

ممنونم . غم از دست دادن پدر خیلی سنگینه من ۶ ماهه آروم و قرار ندارم. انشاالله که خدا عموی شما رو شفا میده.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم . غم از دست دادن پدر خیلی سنگینه من ۶ ماهه آروم و قرار ندارم. انشاالله که خدا عموی شما رو شفا ...

انشاءالله خدا خودش بهتون صبر بده ببینین چقدر مرد نازنین و شریفی بوده که رو دستتون نیفتاده بدون اذیت کردن کسی راحت و آسوده رفته بیمار سرطانی میشناسم ۷ ساله افتاده زمین اطرافیانش هم عذاب میکشن

انشاءالله خدا خودش بهتون صبر بده ببینین چقدر مرد نازنین و شریفی بوده که رو دستتون نیفتاده بدون اذیت ...

دورت بگردم. خیلی مهربان بود خیلی با ایمان صبح پنج شنبه موقع اذان صبح صدای اذان میومد برای همیشه رفت . باغ داشت تا یه ماه قبل مرگش اونجا کار میکرد.

دورت بگردم. خیلی مهربان بود خیلی با ایمان صبح پنج شنبه موقع اذان صبح صدای اذان میومد برای همیشه رفت ...

ای جان خوش به حاش هممون آخر رفتنی هستیم تو باید خوشحال باشی که همچین مرد شریفی بوده خوش به سعادتش جای اون بهشته ما باید به فکر خودمون باشیم با این همه گناه یا صاحب الزمان