blackbutterfly مدیر عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 4418 عنوان هرچی مسواک و نخ دندون میزنم بازم دندونام خراب میشن | مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 22 پست من هر شب مسواک میزنم بعد نخ دندون بعد دهان شویه کلا میرسم به دندونام جنس دندون هامم بد نیست ولی اسیاب هام سیاه شدن 5 تا از دندونام چرا واقعا الان بابئ به عالمه پول بدم پرش کنن درد نمیکنه ولی من کلا از دندون سیاه شده بدم میاد 😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘 دیروز | 00:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مادرشوشو عضویت: 1397/10/10 تعداد پست: 1620 عزیزم می شه بگی چه کار کنیم.....الان راهکار چی ؟ چوب مسواک..من مسواک خیس میکنم،روش نمک میزنم.با نمک مسواک میزنم خیلیم تمیز میشهبا ترکیب پودر زغال و نمک هم مسواک زدم.انقدرررر برق میندازه دندونا رو ک نگو. فقط 34 هفته به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 🌼بچه ها یه سوره کوثر و یه صلوات ب نیت من بخوانین🌼🌼💚🌼💙🌼هدیه به حضرت ام البنین 💝و خانم فاطمه زهرا بخونین♥️ 🌼برای بغل کردن نی نی ام و تشکیل قلب نی نی💗🌺
aaaacalmsea عضویت: 1403/01/23 تعداد پست: 558 چوب مسواک..من مسواک خیس میکنم،روش نمک میزنم.با نمک مسواک میزنم خیلیم تمیز میشهبا ترکیب پودر زغال و ن ... چه جالب پودر زغال پس تأثیر داره.....
aaaacalmsea عضویت: 1403/01/23 تعداد پست: 558 چوب مسواک..من مسواک خیس میکنم،روش نمک میزنم.با نمک مسواک میزنم خیلیم تمیز میشهبا ترکیب پودر زغال و ن ... مرسی عزیزم بابت راهنمایی ات، سالم باشی مهربان
مادرشوشو عضویت: 1397/10/10 تعداد پست: 1620 چه جالب پودر زغال پس تأثیر داره..... خیلی.من هفته ای یکبار میزنم فقط 34 هفته به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 🌼بچه ها یه سوره کوثر و یه صلوات ب نیت من بخوانین🌼🌼💚🌼💙🌼هدیه به حضرت ام البنین 💝و خانم فاطمه زهرا بخونین♥️ 🌼برای بغل کردن نی نی ام و تشکیل قلب نی نی💗🌺
blackbutterfly مدیر استارتر عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 4418 میفهمم منم خیلی مراقبت میکنم اما چه فایده طرف تو کل زندگیش یکبار مسواک نزده و پنج شکم زائیده تو ۶۷ س ... وای اره دقیقا من به سرم افتاده برم کامپوریت با لمینت کنم ولی از تراشش میترسم اینقدر که من مسواک زدم دندونام الان باید مثل مروارید بود 😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘
blackbutterfly مدیر استارتر عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 4418 چوب مسواک..من مسواک خیس میکنم،روش نمک میزنم.با نمک مسواک میزنم خیلیم تمیز میشهبا ترکیب پودر زغال و ن ... وای اینا مطمئنه یه خمیر دندون هایی جدید اونده مارویش یدونش نزدیک دو تومنه من میخواستم بگیرم برنم گفتن مینای دندون رو به مرور از بین میبره 😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘