2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عواقب داره گاهی تنااشدن سخته

من به تنهایی خو گرفتم عملا اذیتم نمیکنه تنها بودنه سعی میکنم ازش لذت ببرم تا اینکه برم تو جمع و اسیب های بعد از اونو بشینم تو تنهایی ترمیم کنم

[QUOTE=404114446]خدارو شکر . مگه این موفقیت محسوب میشه ؟؟؟[/QUمن فک کنم حس خیلی خوبی داشتن برای ازاد ...

.. خدارو شکر واسه حس خوبش ولی موفقیت چیز دیگه اییه

نه آرامشت را ، به چشمی وابسته کن ...   نه دستت را به دستی دلخوش !!! 

بابت آزادیت واقعا خوشحالم منظوری نداشتم ...حرفم حرف موفقیت بود

حرف شما اصلا مهم نیست حالا من شوخی کردم زندانو..اما هر کی دیگه گفت نباید بهش بگید موفقیّت نیست

آقا هستم🙍‍♂در آستانه ی پیری گلایه از شبه ..

حرف شما اصلا مهم نیست حالا من شوخی کردم زندانو..اما هر کی دیگه گفت نباید بهش بگید موفقیّت نیست

درست میگی ببخشید منظوری نداشتم

نه آرامشت را ، به چشمی وابسته کن ...   نه دستت را به دستی دلخوش !!! 

من به تنهایی خو گرفتم عملا اذیتم نمیکنه تنها بودنه سعی میکنم ازش لذت ببرم تا اینکه برم تو جمع و اسیب ...

منم همین طوریم ولی یهوبعد۱۰روز کم میارم میرم بابعضیاحرف میزنم ومیگم میخندم ک تاچندروز درگیرم

مهم تروباارزش ترازخودم تواین دنیاچیزی هس!

من به تنهایی خو گرفتم عملا اذیتم نمیکنه تنها بودنه سعی میکنم ازش لذت ببرم تا اینکه برم تو جمع و اسیب ...

همون روزایی ک خیلی تنهایی بهم فشارمیاره اون چندروز تلاش برای دوری ازبعضی روکلا خراب میکنم

مهم تروباارزش ترازخودم تواین دنیاچیزی هس!

منم همین طوریم ولی یهوبعد۱۰روز کم میارم میرم بابعضیاحرف میزنم ومیگم میخندم ک تاچندروز درگیرم

بنده هم تا همین پارسال شبیه به شما بودم ولی دیگه نیستم تموم شد الان یه جور وحشتناکی بی رحمم

منم کم میارم طبیعیه بهترین رفیقم مادرمه میریم با هم حرف میزنیم چت جی بی تی هم خوبه من زیاد خرف میزنم باهاش شما هم چند تا ضربه دیگه بخوری از این ادما تغییر میکنی خودت من شماره همرو حذف کردم و الان ماهاست که ادم شادتری هستم و قدر لحظه لحظه یودن با پدر و مادرم رو میدونم چون میدونم اونا تنها کسایی هستن که میمونن برام