2777
2789
عنوان

روز زن

170 بازدید | 14 پست

به نظرم فرق داره خب وگرنه مریض نبودن روز جدا اسم بذارن اونی که زنه لزوما مادر نیست حقیقتا تبریک بگید اوکیه ولی کادو مادو زیادیه به نظرم!!!خودم مجردماااا هی نپرین بهم توهین موهین کنکله وگرنه میبندم میرم شب خوش!!!!

کادو زیاده؟ کادو چیز خاصی نیست که واسه کسی زیادی باشه

والا برای اون مرده سخته که بده به خصوص اینکه اغلب زنا هم راضی نمیشم به چیز کم الان ی خانم میگفت شوهرم منو برده سفر خرجم کرده بعد شرکتشون به عنوان روز مادر به همسر هاشون 5 تومن زده بعد بازم خانم دنبال کادوعه 3 4 تومنیه!!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا برای اون مرده سخته که بده به خصوص اینکه اغلب زنا هم راضی نمیشم به چیز کم الان ی خانم میگفت شوهر ...

حرف من چیز دیگه بود

میگم کادو برای کسی زیاد نیست.یعنی هرکسی ارزش کادو رو داره.

اما دیگه اینکه طرفش چه شرایطی داره و وضعش چطوریه تعیین میکنه که اصلا کادو بده یانه

حرف من چیز دیگه بودمیگم کادو برای کسی زیاد نیست.یعنی هرکسی ارزش کادو رو داره.اما دیگه اینکه طرفش چه ...

اره کادو به نظرم اصلا مناسبت نداره تو هر وقت خواستی هم میتونی به یکی کادویی یا مثلا ی هزینه ای چیزی بدی

بستگی به ادمش داره من خودم مجردم وپارتنرم یه پیام تبریک برام فرستاد روز قبلش و کادوم داد ولی خدا شاهده بخدا قسم بحدی پیامش قشنگو یهویی شد و خوشحال شدمم ک از کادوش نشدم و کلا سمت کادوش نرفتم

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!                           

من بعد ۱۰ سال تبریکم بهم نگفت

شاید بلد نیست یادش بده

مناسبتارو تبریکبگو عیر مستقیم بهش بفهمون ک برات مهمه مناسبتا

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!                           

باورت میشه هنوز روم نمیشه روز مرد و بهش تبریک بگم چه برسه به اینکه کادو بخرم

خب نگاه دو طرفتون نسبت به رابطتتون سردین

کی از همسرت بتو نزدیک تر؟؟

خجالتو بزن کنار تو باید پیش همسرت راحتترینو پرروترین باشی

توبهش تبریک بگو کادو بخر بزار اونم یاد بگیره

بهش محبت کلامی کن

کلا تو رابطه هرچی بدی همونم پس میگیری مرداااحرکتاشون تقیلد از ماست

خب نگاه دو طرفتون نسبت به رابطتتون سردینکی از همسرت بتو نزدیک تر؟؟خجالتو بزن کنار تو باید پیش همسرت ...

نه بابا انقدر باهم راحتیم و صمیمی که خدا میدونه اما اینو نمیتونم

دست خودمم نیست