پرتقال_خونی_۱۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/08 تعداد پست: 5617 عنوان کیا لکنت زبون دارن و متاهلن 134 بازدید | 12 پست سخت نیست؟حس میکنم با وجود لکنت زبون نمیتونم متاهل بشم هیچ چیز آرامِش را بَرایت نَخواهد آورد مَگر خودِتو...🌱 دیروز | 22:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lin_lin عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 6151 عموممشکلی نداره، خیلی هم خوب حرف میزنه و بحث میکنهالانم دوتا بچه داره لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.
پرتقال_خونی_۱۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/08 تعداد پست: 5617 چرا فک میکنین نقصه؟ چیه پس هیچ چیز آرامِش را بَرایت نَخواهد آورد مَگر خودِتو...🌱
پرتقال_خونی_۱۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/08 تعداد پست: 5617 من ک خیلی دوس دارممخصوصا بچهاخیلی شیرینه😊 چرا میگی شیرینه؟ چیزی که نرمال نباشه شیزین نیستمن همیشه فک میکنم از یقیه کمترم هیچ چیز آرامِش را بَرایت نَخواهد آورد مَگر خودِتو...🌱
هاویردخترلک88 عضویت: 1403/05/25 تعداد پست: 407 چرا میگی شیرینه؟ چیزی که نرمال نباشه شیزین نیستمن همیشه فک میکنم از یقیه کمترم منم دستام حساسیت دارن خیلی زود زخمی میشنجواب آزمایشم رو فرستادم کانادا ولی درمان نداشتحالا لکنت تو سخت تره یا دستای من ؟؟ ...
پرتقال_خونی_۱۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/08 تعداد پست: 5617 منم دستام حساسیت دارن خیلی زود زخمی میشنجواب آزمایشم رو فرستادم کانادا ولی درمان نداشتحالا لکنت تو س ... بنظرم هرکسی یه نقصی دارهولی اینکه نتونی راحت حرف بزنی احساستو نظرتو بیان کنی خیلی سخته هیچ چیز آرامِش را بَرایت نَخواهد آورد مَگر خودِتو...🌱
هاویردخترلک88 عضویت: 1403/05/25 تعداد پست: 407 بنظرم هرکسی یه نقصی دارهولی اینکه نتونی راحت حرف بزنی احساستو نظرتو بیان کنی خیلی سخته فک میکنی ایرادهالبته سلیقه ایه من ایرادی نمیبینم ...