2777
2789

این که میگن زن باید کوتاه بیاد تو رابطه و اگه کوتاه نیاد سر دعوا ها و بحث ها و کلا هر چیزی اون زنه که باید کوتاه بیاد تا زندگی بهم نخوره

این که میگن زن باید خوش اخلاق باشه هر چقدر هم که مرد بد اخلاقه بلز اون زنه که باید کوتاه بیاد

راسته ؟

یعنی اگر کوتاه نیاد زندگی میپاچه و به طلاق میره ؟

من خودم مجردم ولی چون خیلی با داداشم بحث میکنم و سر دعوا ها حای اگر از داداشم کتکم بخورم کوتاه نمیام مثلا سر بحث ها اون یکی بگه منم میگم کلا اصلا کم نمیارم اخلاقم اینجوریه ولی بابام همششش نصیحتم میکنه که تو زندگیت اینجوری نمیتونی دووم بیاری

باید همیشه تو زندگیت کوتاه بیای

میخواستم بدونم راسته ؟

میشه برای اینکه بتونم موفق بشم و بابام رو سر بلند کنم برام با قلب پاکتون صلوات بفرستید ❤️🫂                                 ی دختری که عاشق بابا و مامانشه 🫀🥹       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه مگه زن برده هست؟ در زندگی مشترک همه مشترکه مهمترینش هم درک شدن هست

شما تجربه زندگی متاهلی داشتید یا متاهل هستید ؟

منم همینو میگم ولی ی نفر تو فامیل بود مرده سگگگ اخلاق سگ اخلاق بعد زن اولش اصلا کوتاه نمیومد هر روز دعوا داشتن

ولی الان زن دوم گرفته که چون زن دومش با مامانم دوسته بیشتر رفت و آمد داریم جلو ما به زنش فحش میده زنه هیچی نمیگه میگه عشقم تو فقط بگو هر چی میخوای بگو

بعد الان این بابام همش اونو برا مثلا میزنه

میشه برای اینکه بتونم موفق بشم و بابام رو سر بلند کنم برام با قلب پاکتون صلوات بفرستید ❤️🫂                                 ی دختری که عاشق بابا و مامانشه 🫀🥹       
کاااااملا غلطه محض رضای خدا حتا فکرشم نکنین گذشت اون زمان، هرچند همون موقعم به اندازه حالا غلط بوده

شما خودتون متاهل هستید ؟

وقتی کوتاه نمیای دعوا هاتون زیاد نمیشه ؟

اره اگر با یه ادم لجباز و قهر قهرو ازدواج کردی تو کوتاهم بیای اون کوتاه نمیاد، زوجهایی هستن ماه به ماه قهرن، ولی اگر ادم سالمی باشه از لحاظ روانی، بحث روی هر موضوعی خیلی امن هست و تهش قرار نیست به دلخوری و قهر برسه

شما تجربه زندگی متاهلی داشتید یا متاهل هستید ؟منم همینو میگم ولی ی نفر تو فامیل بود مرده سگگگ اخلاق ...

بله متاهلم

بنظرم عزت نفس داشتن چیز خوبیه

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
زن کلا گفتن باید کوتاه بیاد ولی من یکی اعتراف میکنم اخلاق ندارم تحملم میکنه🤣من سخت گیرم. و اون ریل ...

خدا کنه همسر آینده منم همینجوری باشه

از من آروم تر باشه

به خدا خسته شدم گریم گرفته از بس که بهم میگن تو تو زندگی نمیتونی بمونی چون اخلاقت بده و....

من برعکسه شوهرم الان شوهرم کوتاه میاد مثلا تلاش میکنه حرف بزنه حالم بهتر شه چون وقتی زیاد کش میدم میدونم به کسی و چیزی رحم نمیکنم قدیم اینجوری نبودم ۶ ساله اینجوری شدم قدیما من تلاش و التماس میکردم حق باتویه ولی خودم و عچض کردم شدم یه اپم عوضی تر از خودشون الان ناراحت شم زیاد کش نمیده کسی همه اطرافیانم میگن ببخش حق باتویه

کتک؟حتی اگه ی حرف رودلمبمونه شاید سالها صبر کنم تا برش گردونم ب طرف

این موضوع مشکلی ایجاد نکرده تو رابطتون؟