2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درس بخونی که چی وقتی ظرفیت رو اونقدر الکی کردن که پزشکی و دندان هم شده مهندسی حیف زحمت بچه ها که دیگ ...

مجبورم باید شرایطمو تغییر کنم...

مگه چقدر ظرفیت زیاد کردن همه جدیدا میبینم اعتراض میکنن

مجبورم باید شرایطمو تغییر کنم...مگه چقدر ظرفیت زیاد کردن همه جدیدا میبینم اعتراض میکنن

۵۰۰۰ دندان پزشک درحالی که سال ۱۳۹۹ ۸۰۰ نفر بوده یا ۱۴۰۰۰ پزشک درحالی که سال ۹۹ تعدادش ۹۰۰۰ تا بوده .خب دیگه چه امیدی برای ادامه هست وقتی با رتبه ۲۰۰۰۰ منطقه ۲ پارسال زاهدان پزشک تعهدی داده ؟ عملا از مهندسی هم بدترش کردن خدا زحمات بچه هایی که با رتبه خوب وارد این رشته ها شدن رو حلالشون نکنه انشالله.یارو هیچ سررشته ای نداره الکی پا فشاری میکنه همین میشه

همه رشته ها انگار اشباح شده....

آخه اینا خیلی زحمت میخوان تا روزانه بیاری ولی این قانون به عمد برای نابودی ذهن های بچه ها است که در آینده هیچکس امید به زندگی مناسبی نداشته باشه و آینده شغلی هیچ قشری مطمئن نباشه

چه قدر سخت.....شما همون کم هم بخوانید.....ول نکنید....

همین کار میکنم..

مثلاً فک کن من با تمرکز و با شوق دارم درس میخونم یهو وسط خوندن صدای در میاد اینقدر میزنند تا مجبورم برم باز کنم☹️