بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
درک میکنم من بخاطرشمرفتم دکتر گفت وسواس داری دارو بخور ولی از قرص هم میترسم
بخور به نظرم یه سالو قبول ک شدی بزار کنار
.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔
اولین کاری که باید بکنی اینه اینستاگرام و یوتیوب دیلیت اکانت کنی و دیگه اینجا نیای
بری کتابخونه عمومی یا پانسیون درس بخونی
با برنامه آزمون پیش بری و باشگاه بری
این تجربه یکی از اطرافیانم که شرایط تو رو داشت و الان درس خون شده
آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
بیگ بنگ مثل شروع از مهر و ابان بقیس حتی قبلا من یادمه از دی شروع میکرد
اره الانم از دی شروع میکنه یکی دیگه میخام با این برم چه کنم راهی ندارم ریاضی رو بیخیال میشم شیمی رم با این شروع میکنم زیستم فقط هر جا لنگ میزنم فیلم میبینم فیزیکم خدا کریمه یه فکری میکنم
.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔
چرا مهم نیست خیلی دوست دارم دانشگاه شریف دربیام کنکوری ۱۴۰۷ هستم الان فقط تست ریاضی و فیزیک میزنم اونم خیلی کم ریاضی هفته ای فقط ۱۵ تا ۲۵ تا تست میزنم فیزیک هم پراکنده س