2777
2789
عنوان

خیرسرم کنکور دارم ولی هیچ کاری نمیکنم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2898 بازدید | 232 پست

منم 3 ساله دارم کنکور میدم یه تستم نزدم فقط عمر تلف میکنم

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یجوری ریدم تو زندگیم با پیرا پزشکی هم درست نمیشه یعنی ارزش نداشت ولی خب من ادم دکتری نیستم لیاقتش ...

الهی درکت میکنم عزیزم

من فقط دنبال اینم این کنکور لعنتی تموم شه

دیگه مهم نیس چی میشه هرچی بیارم میرم

خسته شدم

مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....

نمیدونم واقعا میشینم هی برا خودم مینویسم قبول نشم ال میشه بل میشه بدبخت میشم سر کتاب هم میرم اصلا نا ...

وای چقد میفهممت(:

انگار سر شدم ادم حالش بهم میخوره از خودش

باید زور باشه بالاسرم انگار😡

الهی درکت میکنم عزیزممن فقط دنبال اینم این کنکور لعنتی تموم شهدیگه مهم نیس چی میشه هرچی بیارم میرمخس ...

شما چند سالته ماجرای من خیلی کش پیدا کرد الان روحم خیلی خستس اگه سنم کم بود شرایطم خوب بود حداقل پولی داشتم یا یه خونواده ی خوبی کمتر غثه میخوردم