2777
2789

بچه منم داره گریه میکنه میگه نمیخوام بنویستم

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اینجور حرف نزن یک لیوان آب خنک بخور نفس عمیق بکش

یک قانون هست به اسم ۵و۷و۹یعنی اونی که خیلی زود میفهمه ۵بار از روی یک سوال بخونه میفهمه و کسی که متوسطه ۷کافیه و کسی که دیر میفهمه ۹بار دقت کن فهمیدن تا خنگی فرق میکنه هیچ کس خنگ نیست

این چهار تا اپ رو نصب کن برای تمرکز

با تودو برنامه ریزی کن

با توپ بلاک هر برنامه ای که حین مطالعه و تمرکز میری سراغ شون رو بلاک کن اینطوری وقتی وارد میشی صفحه سیاه برات باز میشه

با پومودورو تایم مطالعه بذار و فقط بیست دقیقه مطالعه کن ولی خودت رو مقید کن که این لیست دقیقه کامل متمرکز باشی

هر عامل حواس پرتی ای هم که پیش اومد بگو فقط بیست دقیقه قراره متمرکز بمونم

با اسلیپ تایم هم مطابق سیکل خوابت ساعت بذار اگر وسط سیکل هر خواب ساعت بذاری بخوای بیدار شی مغز هنوز آماده نیست خودتو از عمق خواب میکشی بیرون اینطوری هنوز حس میکنی خوابت کامل نیست حتی بخونی هم چیزی دستت رو نمیگیره ولی وقتی درست بعد از پایان سیکل خواب ساعت میذاری حتی اگر دو تا سیکل خوابیده باشی وقتی ساعتت زنگ میخوره کاملا هوشیار بیدار میشی

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

یه روز که بزرگ بشن میفهمن درس خوندن باید لذت میبردن

اخه تقصیر معلم شونم هست خیلی عجله داره تو درس دادن اینا کلاس اولی ان دیروز یه درس داد امروز یه درس خیلی سختتر

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

این چهار تا اپ رو نصب کن برای تمرکز با تودو برنامه ریزی کن با توپ بلاک هر برنامه ای که حین مطالعه و ...

کلا خیلی خنگم خیلی

اصلا نمیدونم شما اینجوری میشید یا نه

همش احساس میکنم هر کاری میکنم هر فکری که میکنم همش توی خواب و رویا هستم

شنیدن صداها شده یکجوری؛ انگار توی خوابم و میشنوم

اصلا مغزم همش خاموش میشه وچشام خمار میشه بعدش انگار پس از چند دقیقه مثل لرزی توی مغزم وسرم اتقاق می افته و انگار بیدار شدم

اصلا حوصله درس خوندن ندارم

خیلی هم خنگم خیلی