khanomshirazi مدیر عضویت: 1404/04/10 تعداد پست: 392 عنوان اگه زیاد دوغ بخوری چی میشه | مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 26 پست من به شدت علاقه دارم به دوغاما حس میکنم بعدش سرگیجه میگیرم دیروز | 19:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fa9te6 عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 172 دوغ طبعش سرده بیحااال میشی و میگن طبع سرد باعث میشه بزاق تو سینه بشکنه و سرگیجه به خاطر فشار خون بالاعه دوغ نمک داره یا حتی افت لحظه ای فشار چون دوغ زیاد رگ هارو گشاد میکنه اگه با معده خالی بخوری که بدتر
khanomshirazi مدیر استارتر عضویت: 1404/04/10 تعداد پست: 392 دوغ طبعش سرده بیحااال میشی و میگن طبع سرد باعث میشه بزاق تو سینه بشکنه و سرگیجه به خاطر فشار خون بال ... درست میگیداما انگاری هیچی نمیتونم بخورمفقط دلم دوغ میکشه
nani1363 عضویت: 1402/12/06 تعداد پست: 3228 سنگینی شدیدوای باردار بودم و ویارم دوغ یه پارچ جلوم گذاشتم همشو خودم لیوان اخر با زور گفتم تو میتونی یکساعت فقط راه میرفتم هضم بشه اما خوشحال بودم .الان یادم میاد میگم اخه چه کاری بود کردم بعد از ۱۵ سال دوغ میبینم یادم میاد اونروز رو .. وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن .
fa9te6 عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 172 درست میگیداما انگاری هیچی نمیتونم بخورمفقط دلم دوغ میکشه پس حتما کنارش آب بخورید یه جا خونده بودم که به خاطر استرس و تهوع خفیفه که آدم هوس دوغ میکنه
khanomshirazi مدیر استارتر عضویت: 1404/04/10 تعداد پست: 392 پس حتما کنارش آب بخورید یه جا خونده بودم که به خاطر استرس و تهوع خفیفه که آدم هوس دوغ میکنه اره درستهاسترس شدید دارمحالم خوب نیست این روزا
fa9te6 عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 172 اره درستهاسترس شدید دارمحالم خوب نیست این روزا عزیزم هیچ چیزییییییی ارزش درگیری نداره ولی نگران نباش سعی کنید حتما یه لقمه نون یا بیسکوویت بخورین تا سرگیجه یا حالت تهوع بدتر نشه که اگه شد حتما باید برین اورژانس تا سرم بزنن براتون
khanomshirazi مدیر استارتر عضویت: 1404/04/10 تعداد پست: 392 عزیزم هیچ چیزییییییی ارزش درگیری نداره ولی نگران نباش سعی کنید حتما یه لقمه نون یا بیسکوویت بخورین ت ... ممنونم