2777
2789
عنوان

بالاخره فهميدم علتش چيه

| مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 23 پست
نه ندیده بودمولی جوری که میگی تو دستگاه گوارش که نیستن پس علت گشنگی چطوری به اونا ربط داره

ببخشبن شما منظورتون با همون كرمك هايي هست كه باعث خارش ميشن؟

يا منظورتون نوع ديگه هست؟

خب اخه تصور ميكنم توي روده بزرگ انتهاي روده بزرگ فعاليت هاشون باكتري هاي روده رو مختل ميكنه و ممكنه يه سري باكتري بد رشد كنن و اينا رو ماز و هورمون هاي گرسنگي تاثير بذارن؟ و در عوض از مواد بدن تغذيه نميكنن چون توي روده بزرگ هستن و دسترسب له ويتامين هاو غذا ندارن فقط باعث بشن ادم هي گشنگي كاذب بگيره.. من اينطوري فكر ميكنم اما در عوض كرم هايي مثل كرم كدو يا اسكاريس اينا تو خود روده كوچيك هستن و همونجا تغذيه ميكنن باعث ميشه ادم ضعيف و لاغر بشه ولي كرمك ها انتهاي روده بزرگ و نزديك مقعد هستن پس نميتونن غذاها رو بخورن؟

ببخشبن شما منظورتون با همون كرمك هايي هست كه باعث خارش ميشن؟يا منظورتون نوع ديگه هست؟خب اخه تصور ميك ...

شاید همینطوری که میگی باشه

میخوای یک دکتر برو ببینن چی به چیه که باعث شده اشتهات زیاد باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید همینطوری که میگی باشه میخوای یک دکتر برو ببینن چی به چیه که باعث شده اشتهات زیاد باشه

من دو هفته هسن علائمم شروع شده... خارش مقعد هم دارم

والا قرص جويدني كه ميخورم يكم خارشم كمتر ميشه

ازمايش مدفوع دادم منفي بود ولي واقعا بعضي وقتا ازمايش مدفوع نشون نميده

البته من واقعا هيچ كرمي عذر ميخوام تاحالا نديدم تو مدفوعم شايد چون هنوز زوده؟

ولي دكتر بهم گفت وقتي قرص خوردي بايد دقع شدنشون رو ببيني ولي من هيچي نميبينم

من دو هفته هسن علائمم شروع شده... خارش مقعد هم دارموالا قرص جويدني كه ميخورم يكم خارشم كمتر ميشهازما ...

چطوری پس متوجه شدی که اصلا این کرمکهارو داری یانه

به یک دکتر دیگه مراجعه کن اگه میتونی

چطوری پس متوجه شدی که اصلا این کرمکهارو داری یانه به یک دکتر دیگه مراجعه کن اگه میتونی

چون سبزيجات و اب آلوده خورد بعدش كم كم خارش مقعد و حركاتشونو حس كردم يه حس وول وولكي و قلقبكي انگار يه چيزي مياد بيرون و خصوصا اخر شب ها حتي روي رون پاهام حسشون ميكردم بعدش عفونت واژن گرفتم و يبوست گرفتم و همش گشنم ميشه ممكنه چون تازه مبتلا شدم علائم زيادي نداشته باشم؟

چون سبزيجات و اب آلوده خورد بعدش كم كم خارش مقعد و حركاتشونو حس كردم يه حس وول وولكي و قلقبكي انگار ...

چقدر اذیت کننده ان پس

شاید به قول شما کم کم علائم تغییر کنن

ان شاءالله خوب شی زود اینجوری ناراحتی

چقدر اذیت کننده ان پسشاید به قول شما کم کم علائم تغییر کنن ان شاءالله خوب شی زود اینجوری ناراحتی

فداتبشم عزيزم ممنونم ازت

ارهه خيلي موجودات موذي و چندشي ان از شپش بدتره