2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزدلم اصلا بحث این خانم این نبود! حرفش اینه که هر آدم کم هوشی هم میفهمه این درآمد برای یه دختر مجر ...

من کسیو میشناسم اطرافم که بیشتر از این مبلغ درمیاره

ولی سبک زندگیش جوریه که معتقده درآمدش کمه😕😂

از نظر منم درآمد کمی نیست ولی نمیدونم طرف مقابل چه هدفی داره و سبک زندگیش چیجوریه. اگه بگه هدفش خریدن آیفون 17 میگم آره عالیه ولی بگه هدفش خونه خریدنه میگم نه کمه. کلا نمیدونم چرا این سایت اینجوریه که هرکی درآمد خوبی بگه بهش میپرن و هزارتا داستان درمیارن. همه فقط ناله و بدبختی دوس دارن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

دقت کنید که کسی دشمن شما نیستهفتاد تومن هم پنت هاوس نیست

هشتاد تومن برای یک دختر مجرد اندازه پنت هاوسه

حالا تا صبح هی حرف بزن

عااااااای،من علیه‌ گرایلیمه،شما‌ مره‌ نشناسنی

شغلت چیه دقیقا؟؟؟؟؟

اطراف ما با ماهی 30 تومن خانواده میچرخونن

خیلی خوووبه پس انداز کنه ماشین بخره طلا بخره الکی ولخرجی نکنه

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر برای روز کنکورِ😍

درآمد خوبیه باید خرج در رفته صندوق طلا بگیره به یه مقداری رسید طلا یا سکه بعد همینجور اول ماشین بعدش وام چیزی خونه مسکن مهر تا اینکه پولش برسه یه آپارتمان البته تهران و کرج که نمیشه اطراف یا شهرستان ها غیر کلانشهر

من کسیو میشناسم اطرافم که بیشتر از این مبلغ درمیارهولی سبک زندگیش جوریه که معتقده درآمدش کمه😕😂از ن ...

اسی بخدا راضی نیستیم هی رمز بزنی تو کاربری ها مختلفت وارد شی🤣

عااااااای،من علیه‌ گرایلیمه،شما‌ مره‌ نشناسنی

دیگه من نبش قبر نمیکنمدرسته خیلیا با 20 30 زندگی میکنن ولی 80 دور از ذهن نیست واقعا

درامد برادرام ماهی بالای ۵۰۰

پدرم زملنی که کار میکرد پول چاپ میکرد

۸۰زیاد نیست! میشه۵گرم طلا

انگار گقتم۸۰۰

اسی بخدا راضی نیستیم هی رمز بزنی تو کاربری ها مختلفت وارد شی🤣

خیلیا نظرشون مخالف شما بود

لابد همه کاربری های دوم و سوم و چهارم استارتریم😂

خدا کمکت کنه هم درآمد خوبی نصیبت بشه

هم از شخصیت خودشیفتگی دور بشی❤️

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)