آخه خیلی ها می گفتن حدس دکتر که از آزمایش خون زده با سونو یکی دراومده
امکان نداره اینا فقط حدس و گمان هست باید تا هفته ۱۵ صبر کنی تا جنسیت رو بدونی ، سونو انتی به من احتمال پسر داده ولی باز هم قطعی نگفته گفته تا ۱۵ صبر کن ، این الان چطور دکتری هست که تو هفته ۴ با بتا تعیین جنسیت میکنه ، نکنه علم غیب داره !!
بهم گفت بتای عدد بالا باشه نشان از دختره بتای پایین پسر برای شما چون خیلی بالاست نسبت به سن جنین پس ...
اعتماد نکن.فقط چیزی خودم تجربه کردم و از چند نفر پرسیدم معمولا کسایی که لک لانه گزینی داشتن بچشون دختر و اونایی که نداشتن احتمال پسر بیشتر.خودم تو بارداری اولم دختر هست لانه گزینی داشتم الان باردارم پسر نداشتم ریزش مو از اول بارداری داشتم که دکتر گفت تو بارداری پسر هست
خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .